Pentik tarjoukset - 01.01.2018 - 31.08.2018 - sivu 24 - EI ENÄÄ VOIMASSA

Pentik tarjoukset - 01.01.2018 - 31.08.2018 - sivu 24 - EI ENÄÄ VOIMASSA

1 ... 24 ... 57
Pentik tarjoukset  - 01.01.2018 - 31.08.2018. Sivu 24.
1 ... 24 ... 57

Selaa tätä liikkeen Pentik tarjouslehteä, joka on voimassa 01.01.201831.08.2018, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 56 sivulta löydät parhaat tuotteet Huonekalut-luokasta. Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä Pentik, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 56. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä Pentik, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

 
 
itruunainen pääsiäiskakku on juhlapöydän kuningatar ilahduttaen kirpeän ja makean yhdistelmällä. Askartele koristeeksi syötävän suloisia suklaakuppeja Sitruunainen pääsiäiskakku TÄYTE 1 sitruuna Valmista ensin täyte: raasta sitruunasta kuori ja purista sen mehu Laita kaikki täytteen ainekset kattilaan, vatkaa hyvin ja kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes täyte saostuu ja pulpahtelee, älä keitä Anna kiisselin jäähtyä. 2 kananmunaa 1,25 dl sokeria 75 g voita Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuiva-aineet. Jaa taikina kahteen osaan ja paista kaksi kakkupohjaa. Käytä irtopohjavuokaa, jonka halkaisija on noin 16 cm. Voit halutessasi tehdä myös yhden ison kakkupohjan. POHJA 6 kananmunaa 2 dl sokeria 1,5 dl perunajauhoja sta 175 asteessa noin 35 minuuttia. 1 dl vehnäjauhoja 1,5 tl leivinjauhetta Leikkaa molemmat jäähtyneet kakkupohjat kahteen osaan ja kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla. Sekoita puolet kermavaahdosta jäähtyneen kiisselin kanssa ja täytä kakku tällä seoksella. Levitä loput kermavaahdosta kakun päälle ja laita kakku jääkaappiin KOSTUTUS 2 dl maitoa 1 tl vaniljasokeria KUORRUTUS 4 dl kuohukermaa Suklaakupit: Käytä apuna ilmalla täytettyjä vesi-ilmapalloja Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta ilmapallot suklaaseen. Huolehdi, ettei suklaa ole liian kuumaa, jotta pallo ei mene rikki. Anna jäähtyä jääkaapissa muutama tunti. Tee pieni reikä solmun viereen ja päästä ilma vähitellen ulos, älä puhkaise palloa kerralla. Irrota suklaaosa pallosta varovasti. Koristele kakku suklaakupeilla, marenginpalasilla, karkeilla ja koristerakeilla. 1 tl vaniljasokeria KORISTELUUN n. 150 g suklaata marenkia, karkkeja ja koristerakeita 24

Pentik tarjouslehdet

Suosituimmat tarjouslehdet