Pentik tarjoukset - sivu 33 *

Pentik tarjoukset - sivu 33 *

1 ... 33 ... 53
Pentik tarjoukset  - Tarjoustuotteet - kakku, suklaa, vadelmat. Sivu 33.
1 ... 33 ... 53

Selaa tätä liikkeen Pentik tarjouslehteä, joka on voimassa --, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 52 sivulta löydät parhaat tuotteet Huonekalut-luokasta. Tämä liikkeen Pentik tarjouslehti tarjoaa alennuksia yli 35 tuotteeseen, minkä ansiosta saat parhaan tarjouksen ostamistasi tuotteista! Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä Pentik, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 52. Nykyiseltä sivulta kakku, suklaa, vadelmat löydät tarjouksia; tässä liikkeen Pentik tarjouslehdessä on myös muita alennuksia tuotteista, kuten kulho, salaattiottimet. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä Pentik, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa Pentik-toimipisteissä.
Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
Ruokaohjeet: Suvi Rüster Valkosuklainen vadelmatäytekakku 15 annosta Täyte: 2 dl maitoa 200 g suomalaisia vadelmia 1 dl sokeria 150 g voita 100 g valkosuklaata 1 prk (200 g) kermarahkaa 3 munaa Kuorrutus: 2 1/2 dl sokeria 150 g valkosuklaata 5 dl vehnäjauhoja 1 dl mantelijauhetta 2 dl kuohukermaa 2 tl vaniljasokeria Koristeeksi syötäviä puutarha- ja 2 tl leivinjauhetta 2 tl vaniljasokeria luonnonkukkia ja macaron-leivoksia Kuumenna uuni 175-asteeseen. Kuumenna maito kiehuvaksi. Sulata voi maidon joukkoon. Anna jäähtyä. Rouhi valkosuklaa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, mantelijauhe, rouhittu valkosuklaa, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään kulhossa. Lisää munasokerivaahdon joukkoon vuorotel- len maito-voiseosta ja jauhoseosta, sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) reunan ja pohjan väliin, voitele reunat ja pohja kevyesti rypsiöljyllä. Kaada kakku vuokaan. Kypsennä uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Varmista kypsyys vielä cocktailtikulla: pistä tikku kakun keskelle, jos taikinaa tarttuu tikkuun, jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia kerrallaan, kunnes kakku on kypsä. Jos kakku tummuu kypsennyksen aikana, aseta leivinpaperi kakun päälle. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se sahalaitaisella veitsellä kolmeen osaan. Murskaa vadelmat ja 1/2 dl sokeria haarukalla kulhossa. Sekoita kermarahka ja 1/2 dl soke- ria keskenään. Nosta alimmainen kakkulevu tarjoilulautaselle. Levitä päälle puolet vadelmamurskasta ja puolet kermarahkasta. Nosta päälle keskimmäinen kakkulevy, levitä päälle vadelmamurskaa ja kermarahkaa. Nosta päälle päällimmäinen kakku- levy. Paloittele valkosuklaa kulhoon. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa, jääh- dytä. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta vanilliinisokerilla. Levitä kermavaahtoa kakun päälle ja reunoille. Valuta päälle valkosuklaata. Koristele syötävillä puutarha- ja luonnonkukilla sekä macaron-leivoksilla. 33

Pentik tarjouslehdet

Suosituimmat tarjouslehdet