Pentik tarjoukset - sivu 28 *

Pentik tarjoukset - sivu 28 *

1 ... 28 ... 53
Pentik tarjoukset  - Tarjoustuotteet - lime, mehu, salami. Sivu 28.
1 ... 28 ... 53

Selaa tätä liikkeen Pentik tarjouslehteä, joka on voimassa --, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 52 sivulta löydät parhaat tuotteet Huonekalut-luokasta. Tämä liikkeen Pentik tarjouslehti tarjoaa alennuksia yli 35 tuotteeseen, minkä ansiosta saat parhaan tarjouksen ostamistasi tuotteista! Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä Pentik, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 52. Nykyiseltä sivulta lime, mehu, salami löydät tarjouksia; tässä liikkeen Pentik tarjouslehdessä on myös muita alennuksia tuotteista, kuten vesi, kurkku, wasabi. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä Pentik, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa Pentik-toimipisteissä.
Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
Välimerellinen napostelulautanen 4-6 annosta 1 nippu vihreää tankoparsaa keksejä, grissineitä, patonkiviipaleita 1/2 hunajameloni 1/2 rs viinirypäleitä Marinoidut oliivit: 3 dl kivettömiä oliiveja 1 rs (200 g) pensasmustikoita 1 lime 2-3 kiiviä 1 valkosipulinkynsi 1 oksa rosmariinia 1 pkt (200 g) fetajuustoa 1 pkt (275 g) hummusta 1 pkt (100 g) salami snacksejä 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl hunajaa 1 pkt (100 g) ilmakuivattua kinkkua Valmista marinoidut oliivit. Oliivien oltava marinadissa vähintään kaksi tuntia. Valu- ta suolaliemi oliiveista. Pese lime, leikkaa lohkoiksi ja purista lohkoista mehu kul- hoon. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynsi. Hienonna rosmariinin oksa. Sekoita oliivit, valkosipulit, rosmariini, oliiviöljy ja hunaja limelohkojen ja -mehun joukkoon. Kuori tankoparsat nupun alapuolelta, leikkaa pari senttiä kuivahtanutta vartta pois. Kyp- sennä parsat höyryttämällä tai vedessä noin 3 minuuttia. Valuta parsat keittiöpyyh- keen päällä, leikkaa 2-3 osaan. Huuhtele hunajameloni, halkaise ja poista siemenet, leikkaa lohkoiksi. Huuhtele viinirypäleet ja pensasmustikat lävikössä. Halkaise kiivit. Asettele ainekset rennosti tarjoiluvadille. 28

Pentik tarjouslehdet

Suosituimmat tarjouslehdet