Valkea-lautanen 15,80 €
21 cm ja 19,80 € 27 cm
Briejuustopiirakkaa ja karhunvatukkasalaattia
8 annosta
1 pkt (400 g) valmista
Ota piirakkataikina huoneenlämpöön noin puoli
piirakkataikinaa
tuntia ennen valmistusta. Painele sulanut taikina
piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita kul-
Täyte:
3 dl kuohukermaa
hossa kerma, kananmunat ja juustoraaste. Kaada
seos piirakkapohjan päälle. Leikkaa briejuusto
2 kananmunaa
viipaleiksi ja aseta täytteen päälle. Kypsennä
150 g juustoraastetta
200 g briejuustoa
200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Huuhtele karhunvatukat lävikössä. Paahda pinjan-
Karhunvatukkasalaatti:
siemeniä kuivalla kuumalla pannulla, kunnes ne
hieman ruskistuvat. Levitä piirakan päälle versoja,
1 rs (200 g) karhunvatukoita
1/2 dl paahdettuja pinjansiemeniä
karhunvatukoita ja pinjansiemeniä. Valuta päälle
11 yrttien- ja salaattien versoja
balsamicosiirappia. Koristele murskatulla
2-3 rkl balsamicosiirappia
roseepippurilla.
1 tl roseepippuria
27