Pääsiäinen tarjoukset ja tarjouslehti

Katso tuoreimmat Pääsiäinen -tarjoukset täältä. Minun Tarjouslehteni tarjoaa parhaat alennukset ja tarjoukset tuotteista, jotka tarvitset Pääsiäinen -tapahtumaan. Meiltä löytyy parhaat suosikkibrändiesi tarjoukset, ja voimme auttaa sinua säästämään rahaa Pääsiäinen -tapahtumassa. Saat eniten irti Pääsiäinen -tapahtumasta Minun Tarjouslehteni -sivuston avulla.

Ei voimassa olevia tarjouslehtiä

Pääsiäinen - Jälleenmyyjät

Pääsiäinen

Pääsiäinen on kristillinen juhla, jolloin vietetään Jeesuksen ylösnousemista. Se on vuoden tärkein ja vanhin juhla kristinuskossa, ja sitä alettiin viettää jo 100-luvulla. Jeesuksen ylösnousemista edeltävää viikkoa kutsutaan hiljaiseksi viikoksi, jolloin jokaiselle päivälle on oma nimensä liittyen Jeesuksen kärsimyskertomuksiin, jotka päättyvät pitkäperjantaihin, Jeesuksen ristiinnaulitsemiseen. Varsinaista pääsiäistä juhlitaan sunnuntaina, Jeesuksen ylösnousemuksen päivänä sekä sitä seuraavana toisena pääsiäispäivänä, jotka ovat Suomessa sekä monessa muussa maassa pyhäpäiviä.  

Suomen pääsiäiseen kuuluvat, värjätyt munat, rairuohot, vitsat, pääsiäistiput, kanit ja pajunkissat, jotka osakseen liittyvät kevään alkuun ja luonnon heräämiseen. Askartelu kuuluu osaksi pääsiäistä. Etenkin lapsiperheissä on tyypillistä värjätä kananmunia, kasvattaa rairuohoa ja askarrella erilaisista materiaaleista pääsiäisaiheisia hahmoja, kuten tipuja, kaneja ja noitia. Suomalaisia pääsiäisherkkuja ovat lammaspaisti, verimakkara, suklaamunat, pasha ja mämmi. Suomalaisten lasten perinteeseen kuuluu virpominen, jolloin pajunkissavitsoilla käydään toivottamassa naapureille onnea ja terveyttä. Virpominen tapahtuu palmusunnuntaina. Virvonta kuvastaa Jeesuksen matkaa ja palmunlehvätervehdystä.

Pääsiäisostokset

Kauppojen aukiolo on muuttunut laajemmiksi viime vuosina. Alko on auki pääsiäislauantaina normaalisti, Lidl, Tokmanni ja Prisma aukioloajat on tarkistettava niiden verkkosivuiltaan ja myymälän mukaan. Kauppahallit ja tavaraketjut, kuten Hong Kong, XXL ja K-citymarket mainostavat pääsiäistuotteitaan katalogeissaan.

Pääsiäistarjoukset

Kannattaa varautua pääsiäisjärjestelyihin ajoissa. Pääsiäisenäkin voi tehdä upeita löytöjä, joten ole tarkkana ja hyödynnä tarjoukset. Osoitteesta MINUN TARJOUSLEHTENI voit selailla tarjouksia ja tehdä mahtavia löytöjä!

Keväistä pääsiäistä!

Uusimmat tarjouslehdet