Lataa puuttuvat tarjoukset

Puuilo Nordic hinta ja alennus

Katso liikkeen Puuilo tämän viikon tarjoukset tuotteesta nordic alennuksilla, jotka ovat voimassa - alkaen. Hanki tuoreimmat liikkeen Puuilo tuotteen nordic alennukset ja tarjoukset täältä ja säästä rahaa.

 
Voimassa olevat tarjouslehdet
 

Jos haluat tosissasi säästää rahaa tehdessäsi ostoksia ja vielä mahdollisimman paljon, seuraa tarkasti verkkosivustomme tarjouslehtiä. Meiltä löytyy säännöllisesti liikkeen Puuilo tuotteen nordic tarjouksia, ja uusimmat liikkeen Puuilo tuotetta nordic koskevat tarjoukset sisältävät tarjouslehdet tulevat meille heti, kun ne julkaistaan.

Eikä kyseessä ole pelkästään liikkeen Puuilo tuotetta nordic koskevat tarjoukset, voit myös etsiä tuotteen nordic tarjouksia muilta myyjiltä, kuten JYSK, Tupperware, Sokos, Oriflame, Kärkkäinen, tai voit katsoa mahtavat muiden shoppailijoiden etsimät alennuskampanjat, alennukset ja tarjoukset verkkosivustollamme. Tämän päivän suosituimpiin tarjouksiin lukeutuvat seuraavien tuotteiden tarjoukset: naamiosetti, nail diva, nails inc, naisten jalkapallokengät, naisten juoksukengät, naisten sisäpelikengät, naisten tennarit, no man's sky, naisten treenikengät, naisten ulkoilukengät. Minun Tarjouslehteni julkaisee tuhansia erikoistarjouksia päivittäin, ja jos haluat uusimmat tarjoukset, palaa tarkastamaan ne meiltä!


Tietoa Puuilosta

Puuilo on vuonna 1982 perustettu tarjoustavarataloketju. Yritys myy erilaista pienrautatavaraa, rakennustarvikkeita, työkaluja ja puutarhatarvikkeita. Lisäksi valikoimasta löytyy myös joitakin taloustuotteita. Puuilo on ruotsalaisomistuksessa, ja sen omistaa Adelis Equity Partners Fund I AB.

Puuilolla on lukuisia myymälöitä ympäri Suomen, ja esimerkiksi Oulu, Kuopio, Pori ja Lahti ovat saaneet oman myymälänsä pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Pääkaupunkiseudulla Puuilo pyörittää useampaa omaa myymäläänsä, ja liikkeitä löytyy erityisesti suurista kauppakeskittymistä.
 

Historia

Puuilon taival alkoi vuonna 1982, kun se perustettiin kommandiittiyhtiönä. Alun perin yritys toimi puusepänverstaana. Alkuaikoina tavaraa myytiin eri kaupunkien toreilla myymällä tavaraa linja-autoista suoraan asiakkaille. Vasta 2000-luvun vaihteessa alettiin rakentamaan kattavaa myymäläverkostoa. Yrityksen kasvettua yritysmuoto vaihdettiin myös osakeyhtiöksi, ja nykyisin yhtiön virallinen nimi on Puuilo OY.

Alkuaikoina Puuilon 6 linja-autoa kiertelivät lukuisilla eri toreilla myyden tavaraa eri kaupungeissa. Mm. Joensuu, Kajaani ja Rovaniemi pääsivät osaksi Puuilon reittiä, joka kattoi hyvin laajalti koko Suomen eteläisimmästä Suomesta Lappiin asti.

Puuilon pääkonttorin paikaksi valittiin Vantaa, ja yhteensä yrityksellä on useita kymmeniä myymälöitä ympäri Suomen. Pelkkien myymälöiden lisäksi tarjolla on myös verkkokauppa, joka toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa.

Sentica Partners osti vuonna 2011 jopa 55 % Puuilon osakekannasta, ja nousi samalla sen suurimmaksi omistajaksi. Vuonna 2015 omistajat vaihtuivat, kun Sentica Partners myi omistuksensa Adelis Equity Partners Fund I:lle. Puuilon avainhenkilöt ovat kuitenkin jatkaneet merkittävinä omistajina.

Puuilon kehitys lähti kasvuun etenkin 2010-luvun vaihteessa. Kun 2010 liikevaihto oli vielä alle 30 miljoonaa euroa, oli se vuonna 2019 jo yli 170 miljoonaa. Myymäläverkosto on jatkanut kasvamistaan vuosi vuodelta, ja nykyään myymäläsijainteina ovat myös mm. Hyvinkää, Lappeenranta, Raahe, Raisio, Jyväskylä sekä Tampere.

Nordic - jälleenmyyjät

Suosituimmat tarjouslehdet

Tuotteet

Jälleenmyyjät