GRILLAAMINEN JA SAVUSTUS
ROAST
MASTER
ROAST
MASTER
PIZZAUUNI
Tilavaan pizzauuniin mahtuu jopa
12" / 30 cm pizzat. Lämpenee 500 °C
10 minuutissa.
85-01679
GERTOLD
199,00
Pizzavinkit á la Motonet
Hyvän pizzan tärkein raaka-aine on aika. Pizzan teossa ei kannata
kiirehtiä vaan varata reilusti aikaa taikinalle, tomaattikastikkeelle
ja muille raaka-aineille. Pizza viimeistellään nopealla paistolla
mielellään erittäin kuumassa uunissa tai grillissä. Alla muutama
vinkki joilla pääset hyvin alkuun.
ROAST
MASTER
TARVIKKEET
Roastmaster-pizzalastalla
käsittelet helposti valmistettavia
pizzoja ja pizzaleikkurilla leikkaat
palat vaivatta oikean kokoisiksi.
Käytä taikinaan mahdollisimman hienoja jauhoja (esim. 00-jauhoja).
FLOUR
Kokoontaitettava lasta vie vain
Vaivaa taikinaa kunnolla, jotta muodostuu hyvä sitko.
vähän säilytystilaa.
85-00956
29,90
Pitkä nostatusaika (huoneenlämmössä 8-12 h tai kylmässä 24-48 h).
Kastike on hyvä valmistaa myös hyvissä ajoin etukäteen.
Käytä kokonaisia tölkkitomaatteja murskan sijaan.
Mausta oman maun mukaan.
Älä keitä tai hauduta vaan anna maustua kylmänä.
Kylmän kastikkeen voi maustaa reilummin koska siitä ei haihdu
nestettä niin paljon.
Muotoile kohonneesta taikinasta sormilla painelemalla
haluamasi kokoinen ja muotoinen pizza. ÄLÄ KAULI!
ROAST
MASTER
Levitä tomaattikastike taikinan päälle. Riippuen paistopisteen
lämpötilasta ja täytteistä voit paistaa pohjan ensin ja laittaa
täytteet vasta sitten tai kypsentää kaiken kerralla.
ROASTMASTER-PIZZAKIVI
LEIVINPELLILLÄ
Roastmasterin 36 cm:n levyinen
pizzakivi tekee pizzapohjasta
rapean ja herkullisen myös
normaalissa uunissa tai grillissä.
Leivinpelti on helppo käsitellä
ja puhdistaa. Pizzakivi toimii
loistavasti sekä grillissä että
uunissa ja on erittäin kestävä.
Ss SS
Paistopisteen pitää olla erittäin kuuma.
Kannattaa harjoitella paistoa ennen kuin on liian kova nälkä.
Eri maut ja kokeilu on pizzan tekemisen ydin, uskalla rohkeasti
harjoitella tekemään JUURI SINUN lempipizzaasi!
85-00955
29,90
21