MASKU myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä MASKU, mukaan lukien MASKU -liikkeiden sijainnit ja MASKU -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien MASKU.


MASKU tarjoukset
MASKU tarjoukset
MASKU tarjoukset

TIETOJA MASKUSTA

Masku on suomalainen huonekaluja myyvä perheyritys, jonka kokemus yltää 35 vuoden taa. Maskulla on ilo palvella 46 myymälässä, jotka sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla Suomea. Maskun myymäläverkosto ulottuu Etelä-Suomesta Rovaniemelle asti ja myymälöitä on kaksi myös Virossa.

Maskusta löytyy sohvat, sängyt, kalustetasot, pöydät, ruokaryhmät, lipastot, vitriinit, TV-tasot, valaisimet, puutarhakalusteet, aurinkotuolit ja muutkin huonekalut. Katso lisää osoitteesta https://www.masku.com.

Yli puolet Maskun tuotteista on kotimaista suunnittelua. Valikoimaa on suunnattu myös trenditietoisille nuorille kuluttajille ja tämä näkyy Matskun vaihtuvina uusina mallistoina, jotka seuraavat kalustemaailman muotivirtauksia ja vastaavat kuluttajien toiveita. Yritys on Suomen merkittävin sohvien myyjä.

Yritys kantaa ylpeästi suomalaisen kunnan nimeä, ja mikäli haluat tutustua Maskun kaimaan, onnistuu se osoitteessa masku.fi.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT MASKUSTA

  • Kotimaisuus: Suomalainen perheyritys on asiakasläheinen ja ottaa asiakkaiden toivomukset mukaan tuotesuunnittelussa. Kotimaisuus on Maskulle tärkeä arvo ja jokaisen tuoteryhmän tarjonnasta löytyy tuotteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
  • Jatkuvat tarjoukset: Maskulla on massiiviset alet ja Maskun hintamarssissa saa hinnasta reilusti yli puolet pois.
  • Suomen suurin kalustetalo verkossa: Maskusta löydät valtavan valikoiman huonekaluja ja voit tehdä ostokset kätevästi kotoa käsin seuraavasta linkistä: https://www.masku.com.
  • Monta toimitustapaa: Ostokset voi noutaa Mäntsälän keskusvarastolta tai ne voi saada Matkahuollon noutopisteeseen tai asiakkaan valitsemalle R-Kioskille, Tokmannille tai muuhun yritykseen, joka toimii Matkahuollon pakettipisteenä. Vaihtoehtoisesti paketin voi tilata Postin kautta omalle kotiovelle asti.
  • Tehokkaat lisäpalvelut: Asiakkaiden on mahdollista saada tuotteet kotiin kuljetettuina ja valmiiksi kasattuina. Asiakkaan vanhat huonekalut voidaan myös viedä kierrätykseen kotiin kuljetuksen yhteydessä.
  • Yhdenmukaiset hinnat: Maskun hinnat ovat yhtä halvat verkkokaupassa kuin sen myymälöissäkin.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Maskun keskusvarasto sijaitsee Mäntsälässä ja myymälöitä on mm. Tampereella, Jyväskylässä, Vaasassa, Rovaniemellä, Seinäjoella, Oulussa, Lahdessa ja Joensuussa. Tarkista lähin myymäläsi helposti tästä. Valitsemasi kaupungin mukaan voit nähdä liikkeen aukioloajat ja osoitteen myös kartalla. Lisäksi näet myös liikkeen muut palvelukielet.