K-Supermarket tarjoukset - 24.01. - 27.02.2024 - EI ENÄÄ VOIMASSA - sivu 9 *

thumbnail - K-Supermarket tarjoukset  - 24.01.2024 - 27.02.2024 - Tarjoustuotteet - juusto, voi. Sivu 9.
9 / 85

* Tarjous ei välttämättä ole voimassa kaikissa paikallisissa myymälöissä

Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
TUOTTEEN TARINA Sano juusto! Juustomestari Peter Dörigin mielestä täydellinen juusto on sellainen, joka tuo leveän hymyn syöjänsä huulille. 99 VUONNA 2010 seisoin Helsingin Messukeskuksessa ja katsoin lavalle, jossa oli juuri jaettu Vuo- den juustomestarin titteli. Muistan mietti- neeni, että tuon hienompaa tunnustusta ei ihminen voi tällä alalla Suomessa saada. Muutama vuosi myöhemmin seisoin itse samaisella lavalla vastaanottamassa samaa palkintoa, vieläpä ensimmäisenä pienjuus- tovalmistajana. Tunne oli juuri niin upea kuin olin etukäteen ajatellutkin. Soitin heti isälleni Sveitsiin. Hän oli pojastaan ylpeä. VARTUIN SVEITSIläisessä pikkukylässä, jossa perheemme pyöritti perinteistä kylä- juustolaa. Olen siis kirjaimellisesti kasvanut juustojen keskellä. Lapsena äitimme tapa- si uhkailla minua ja sisaruksiani, että mikä- li käyttäydymme huonosti, emme saa viik- koon juustoa. Yleensä se uhkailu tepsi. Opiskelin isäni tapaan juustomestariksi, mutta seikkailunnälkäisenä nuorena poika- na halusin lähteä tutkimaan maailmaa, ja päädyin Suomeen ajamaan rekkaa. Pitkille ajomatkoille pakkasin aina mukaan evääksi juustoa. Muistan ihmetelleeni, miksi kaikki suomalaisissa kaupoissa myytävät juustot oli kääritty punaiseen muoviin. Minun suus- sani ne kaikki myös maistuivat samalta. Vuonna 2002 päätin alkaa itse valmis- taa omia lempijuustojani, ja niin sai alkun- sa Herkkujuustola. Nykyisin valmistamme kymmentä oman tuotemerkin juustoa sekä lisäksi Pirkka Parhaat -punahomejuustoa. HYVÄN JUUSTON tärkein ominaisuus on se, että se tuo hymyn huulille. Tämän pyrin pi- tämään aina mielessä juustoja valmistaes- sani. Teemme kaikki juustomme käsityö- nä suomalaisista raaka-aineista sveitsiläisiä juustonvalmistusperinteitä kunnioittaen. Vanhimmat sveitsiläiset juustot ovat yli 700 vuotta vanhoja. Minun vaatimaton unelma- ni onkin, että myös Herkkujuustolan juustot tunnetaan vielä 700 vuoden päästä." 3.7. XX TEKIJÄ Herkkujuustolan perustaja ja juusto- mestari Peter Dörig, Sastamala. TUOTE Herkkujuustolan Mouhitaler-juusto 150 g, valikoidut K-ruokakaupat. Mouhi Taler PIRKKA 9 NYT!PIRKKANYT! PIRKKANYT! PIRKKANYT! PIRKKANYT! PIRKKANYT! PIRKKA

Muut tarjouslehdet K-Supermarket

Uusimmat tarjouslehdet