K-Supermarket tarjoukset - 01.03. - 28.03.2023 - EI ENÄÄ VOIMASSA - sivu 17 *

thumbnail - K-Supermarket tarjoukset  - 01.03.2023 - 28.03.2023 - Tarjoustuotteet - sipuli, tomaatti, valkosipuli, kanan, kanan fileesuikale, naudan, jauheliha, Arla, cheddar, mozzarella, crème fraîche, vesi. Sivu 17.
17 / 57

* Voimassa seuraavissa K-Supermarket-toimipisteissä

Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
HINTA NOIN 1,70€ ANNOS GNOCCHILASAGNE 8 annosta, 30-60 min, n. 2,45 €/annos* 400 g naudan jauhelihaa (10% rasvaa) 1 (90 g) sipuli 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna (½ rkl oliiviöljyä) 2 rkl valkoviinietikkaa 1 prk (70 g) Pirkka tomaattisosetta 2 tlk (á 500 g) Pirkka tomaattimurskaa (1 dl vettä) 1 rs (250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja 1 prk (200 g) Arla Lempi crème fraîchea, tomaatti-basilika 1 dl basilikaa hienonnettuna 1 rkl Pirkka juoksevaa hunajaa ¾ tl suolaa ½ tl mustapippuria 2 ps (á 500 g) perunagnoccheja (esim. Rummo) 1 ps (150 g) Arla Verraton cheddar- mozzarellaraastetta VILDT KUMAS FILEE SUIKALE Pirkka Vikkelät kanan fileesuikale maustamaton 450 g MELKOINEN MUZZARELA SEMENTAL Arla Melkoinen mozzarella- emmentalraaste 150 g 1. Ruskista jauheliha kuumalla pannulla. 2. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli ja kuullota hetki, lisää tarvittaessa oliiviöljyä. Lisää valko- viinietikka ja tomaattisose ja kiehauta. 3. Lisää pannulle tomaattimurska. Huuhtaise tomaattimurskatölkit vedellä ja kaada se pannulle, kuumen- na kiehuvaksi. 4. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää ne sekä crème fraîche ja hienonnettu basilika pannulle. Mausta hunajalla, suolalla sekä pippurilla. 5. Sekoita ja kuumenna kastike kie- huvaksi. Lisää joukkoon gnocchit ja sekoita hyvin. 6. Kaada gnocchiseos öljytyn uuni- uoan pohjalle ja ripottele päälle juus- toraaste. 7. Paista 200 asteessa noin 25-30 mi- nuuttia. Koristele gnocchilasagne halutessasi basilikanlehdillä. Kun kaipaat vaihtelua tavallisille tortilloille, kokeile uunitacoja. Rapeimmat tacot saat kiertoilmatoiminnolla. ARJEN NIKSIT UUNITACOT 8 kpl, alle 30 min, n. 1,70 €/annos* 1 rs (450 g) Pirkka Vikkelät kanan filee- suikaleita, maustamaton 1 rkl rypsiöljyä 1 ps (28 g) Pirkka tacomausteseosta 1½ dl vettä 1 prk (230 g) Pirkka mietoa tai vahvaa tacokastiketta 2 dl Pirkka maissia (pakaste) 1 pkt (8 kpl/320 g) Pirkka vehnä- tortilloja 1 ps (150 g) Arla Melkoinen mozzarella- emmentaljuustoraastetta KORIANTERIDIPPI 1 prk (200 g) Arla Lempi crème fraîchea, 15 % ½ dl tuoretta korianteria hienonnettuna 1 rkl limetinmehua ½ tl mustapippuria ripaus suolaa LISÄKSI tuoretta korianteria limettilohkoja 1. Paista kanan fileesuikaleet öljyssä pannulla. Mausta tacomausteella. Lisää vesi, tacokastike ja maissit. Kypsennä kastiketta keskilämmöllä muutama mi- nuutti, kunnes se hieman paksuuntuu. 2. Jaa kastike tasaisesti jokaiseen tor- tillaan niin, että se peittää noin puolet tortillaletusta. Jätä hieman tyhjää tilaa reunalle. Ripottele päälle juustoraaste ja taita tortillan tyhjä reuna kanneksi. 3. Siirrä tortillat leivinpaperilla vuora- tulle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa tai 175-asteisessa kiertoilmauu- nissa noin 15 minuuttia. 4. Sekoita korianteridipin ainekset kes- kenään ja anna maustua hetki jääkaa- pissa. Tarjoa uunitacot korianteridipin kanssa ja viimeistele limettilohkoilla sekä tuoreella korianterilla. K-RUOKA.FI 17

Muut tarjouslehdet K-Supermarket

Uusimmat tarjouslehdet