ARJEN NIKSIT
Valmis italianpata-aines-
pussi tekee paluun uudes-
sa muodossa. Uuniversio
tuunataan juusto- ja
porkkanaraasteella.
VEGEMAKKARAKEITTO
4 annosta, alle 30 min, n. 1,80 €/annos*
5-6 (500 g) kiinteää perunaa (vihreä
pussi)
1 pkt (300 g) Pirkka keittojuureksia
(tuore)
1 l vettä
3 rkl Pirkka kasvisfondia
8 kokonaista maustepippuria
1 pkt (240 g) Pirkka vegemakkaroita
1 rkl rypsiöljyä
20 K-RUOKA.FI
HINTA NOIN
2,10€
ANNOS
1. Pese, kuori ja paloittele perunat.
Leikkaa keittojuurekset kuutioiksi ja
hienonna persilja.
2. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa.
Lisää fondi, maustepippurit, perunat
ja keittojuurekset. Anna kiehua noin
15 minuuttia.
3. Viipaloi vegemakkarat ja ruskista ne
öljyssä pannulla. Lisää vegemakkarat
keittoon ja anna kiehua vielä hetki.
4. Tarkista juuresten kypsyys. Lisää
valmiin keiton pinnalle hienonnettua
persiljaa.
ITALIANPATA UUNISSA
4 annosta, alle 30 min, n. 2,10 €/annos*
1 pkt (400 g) Pirkka naudan jauhe-
lihaa (10 %)
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
1 (110 g) porkkana
1 ps (150 g) Blå Band Italian pata
ateria-aineksia
6 dl kiehuvaa vettä
½ ps (á 150 g) Pirkka emmental-
mozzarellajuustoraastetta
LISÄKSI
tuoretta basilikaa
1. Ruskista jauheliha pannulla, mausta
suolalla ja pippurilla. Kuori porkkana
ja raasta karkeaksi raasteeksi.
2. Kaada ateria-ainekset uunivuokaan.
Lisää myös jauheliha, porkkanaraaste
ja kiehautettu vesi. Sekoita tasaiseksi.
Ripottele pinnalle juustoraaste.
3. Paista 200-asteisessa uunissa
15-20 minuuttia. Anna vetäytyä muuta-
man minuutin ajan ennen tarjoamista.
Viimeistele basilikanlehdillä.
al Dend
ITALIAN
KOKEILE
Blå Band Italian
Pata 150 g
VINKKI!
Oikaise pakastekeittojuureksilla.
Lisää ne keittoon kypsennyksen
loppuvaiheessa. Keitä 5-10
minuuuttia.