Selaa tätä liikkeen K-Rauta tarjouslehteä, joka on voimassa -–-, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 68 sivulta löydät parhaat tuotteet Harrastukset, tee-se-itse ja taloustavarat-luokasta. Tämä liikkeen K-Rauta tarjouslehti tarjoaa alennuksia yli 143 tuotteeseen, minkä ansiosta saat parhaan tarjouksen ostamistasi tuotteista! Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä K-Rauta, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 68. Nykyiseltä sivulta mascarpone, mustikkahillo, pizza, tee, pizzakivi löydät tarjouksia; tässä liikkeen K-Rauta tarjouslehdessä on myös muita alennuksia tuotteista, kuten pöytä. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä K-Rauta, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.
TARVIKKEET
Pizzakivi, piippusytytin, grillikori... Tutustu grillaajan tärkeimpiin tarvikkeisiin.
KIMMON VINKKI
”Tee mustikkapiirakan sijaan
mustikkapizza. Levitä taikinan päälle
vaniljatuorejuustoa, lisää sinne tänne
mustikkahillo- ja mascarpone-juustonokareita sekä päälle reippaasti
mustikoita. Paista, anna jäähtyä,
ripottele tomusokeria ja koristele
sitruunamelissalla.”
Bravuurina
makea pizza
”PAISTAN joka sunnuntai takapihalla perheelleni pizzaa. Silloin
aikuiset lapsenikin tulevat meille. Vaihdamme kuulumisia, ja minä
maistatan uusia pizzaideoitani. Nämä sunnuntait ovat koko perheelle tärkeitä yhdessäolon hetkiä.
Ihastuin pizzaan vähän vahingossa vajaat kymmenen vuotta
sitten. Olin työni puolesta viinitilalla Toscanassa, jossa meille oli
järjestetty pizzakoulu. Sain kokeilla oikeaoppisen pizzan tekemistä vaihe vaiheelta. Pizzasta tuli niin hyvää, että kotiin palattuani aloin perehtyä asiaan ja etsiä oikeanlaisia raaka-aineita.
Kun huomasin, ettei uunin lämpö riitä, siirryin käyttämään
kaasugrilliä. Valitettavasti sekään ei lämpene tarpeeksi klassiselle napolilaiselle pizzalle. Muutama vuosi sitten ostin ensimmäisen pizzauunini: Oonin Koda 16 -mallin. Sen lisäksi olen hankkinut italialaisen Zio Ciro -uunin ja käytän myös joskus mökillä
leivinuunia. Paistan pizzan noin 450 asteessa.
Pizza on nerokasta, simppeliä ruokaa. Se on järjettömän edullista, vaihtelevaa ja eettistä. Pizzassa voi hyödyntää tähteet ja
rippeet, mikä vähentää ruokahävikkiä. Tärkeintä on oppia tekemään taikina vedestä, hyvistä 00-jauhoista, hiivasta ja suolasta.
Jos pohja ei toimi, sen päälle ei kannata tuhlata raaka-aineita.
Bravuurini ovat jälkiruokapizzat, joihin monet suhtautuvat epäluuloisesti siihen saakka, kunnes maistavat. Suolaisen pohjan ja
makeiden päällisten makuliitossa on jotain maagista. Suosittelen
kaikkia kokeilemaan.”
KIMMO KAUTIAINEN
paistaa pizzoja Helsingissä. Hän on sitä mieltä,
että pizzan pitää olla symmetrinen ja kaunis.
Kimmo on yksi suositun PizzanpaistajatFacebook-ryhmän ylläpitäjistä.
Tänä kesänä: ”Testaan erilaisia taikinoita ja
kokeilen enemmän paikallisia raaka-aineita.”
LIEKEISSÄ
/
57