K-Rauta tarjoukset - sivu 57 *

1 ...

57

... 69
K-Rauta tarjoukset  - Tarjoustuotteet - mascarpone, mustikkahillo, pizza, tee, pizzakivi. Sivu 57.
1 ... 57 ... 69

Selaa tätä liikkeen K-Rauta tarjouslehteä, joka on voimassa --, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 68 sivulta löydät parhaat tuotteet Harrastukset, tee-se-itse ja taloustavarat-luokasta. Tämä liikkeen K-Rauta tarjouslehti tarjoaa alennuksia yli 143 tuotteeseen, minkä ansiosta saat parhaan tarjouksen ostamistasi tuotteista! Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä K-Rauta, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 68. Nykyiseltä sivulta mascarpone, mustikkahillo, pizza, tee, pizzakivi löydät tarjouksia; tässä liikkeen K-Rauta tarjouslehdessä on myös muita alennuksia tuotteista, kuten pöytä. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä K-Rauta, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa K-Rauta-toimipisteissä.

Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
TARVIKKEET Pizzakivi, piippusytytin, grillikori... Tutustu grillaajan tärkeimpiin tarvikkeisiin. KIMMON VINKKI ”Tee mustikkapiirakan sijaan mustikkapizza. Levitä taikinan päälle vaniljatuorejuustoa, lisää sinne tänne mustikkahillo- ja mascarpone-juustonokareita sekä päälle reippaasti mustikoita. Paista, anna jäähtyä, ripottele tomusokeria ja koristele sitruunamelissalla.” Bravuurina makea pizza ”PAISTAN joka sunnuntai takapihalla perheelleni pizzaa. Silloin aikuiset lapsenikin tulevat meille. Vaihdamme kuulumisia, ja minä maistatan uusia pizzaideoitani. Nämä sunnuntait ovat koko perheelle tärkeitä yhdessäolon hetkiä. Ihastuin pizzaan vähän vahingossa vajaat kymmenen vuotta sitten. Olin työni puolesta viinitilalla Toscanassa, jossa meille oli järjestetty pizzakoulu. Sain kokeilla oikeaoppisen pizzan tekemistä vaihe vaiheelta. Pizzasta tuli niin hyvää, että kotiin palattuani aloin perehtyä asiaan ja etsiä oikeanlaisia raaka-aineita. Kun huomasin, ettei uunin lämpö riitä, siirryin käyttämään kaasugrilliä. Valitettavasti sekään ei lämpene tarpeeksi klassiselle napolilaiselle pizzalle. Muutama vuosi sitten ostin ensimmäisen pizzauunini: Oonin Koda 16 -mallin. Sen lisäksi olen hankkinut italialaisen Zio Ciro -uunin ja käytän myös joskus mökillä leivinuunia. Paistan pizzan noin 450 asteessa. Pizza on nerokasta, simppeliä ruokaa. Se on järjettömän edullista, vaihtelevaa ja eettistä. Pizzassa voi hyödyntää tähteet ja rippeet, mikä vähentää ruokahävikkiä. Tärkeintä on oppia tekemään taikina vedestä, hyvistä 00-jauhoista, hiivasta ja suolasta. Jos pohja ei toimi, sen päälle ei kannata tuhlata raaka-aineita. Bravuurini ovat jälkiruokapizzat, joihin monet suhtautuvat epäluuloisesti siihen saakka, kunnes maistavat. Suolaisen pohjan ja makeiden päällisten makuliitossa on jotain maagista. Suosittelen kaikkia kokeilemaan.” KIMMO KAUTIAINEN paistaa pizzoja Helsingissä. Hän on sitä mieltä, että pizzan pitää olla symmetrinen ja kaunis. Kimmo on yksi suositun PizzanpaistajatFacebook-ryhmän ylläpitäjistä. Tänä kesänä: ”Testaan erilaisia taikinoita ja kokeilen enemmän paikallisia raaka-aineita.” LIEKEISSÄ / 57

Muut tarjouslehdet K-Rauta

Uusimmat tarjouslehdet