K-Rauta tarjoukset - sivu 35 *

1 ...

35

... 69
K-Rauta tarjoukset  - Tarjoustuotteet - omena, grilli. Sivu 35.
1 ... 35 ... 69

Selaa tätä liikkeen K-Rauta tarjouslehteä, joka on voimassa --, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 68 sivulta löydät parhaat tuotteet Harrastukset, tee-se-itse ja taloustavarat-luokasta. Tämä liikkeen K-Rauta tarjouslehti tarjoaa alennuksia yli 143 tuotteeseen, minkä ansiosta saat parhaan tarjouksen ostamistasi tuotteista! Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä K-Rauta, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 68. Nykyiseltä sivulta omena, grilli löydät tarjouksia; tässä liikkeen K-Rauta tarjouslehdessä on myös muita alennuksia tuotteista, kuten apple, grilli, puun. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä K-Rauta, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa K-Rauta-toimipisteissä.

Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
SAVUSTIMET + SAVUSTUSGRILLIT Kutkuttaako savustus? Löydät tästä osiosta mallit joka lähtöön. ANTTI RÄMÖ tekee ruokaa villiyrteistä helsinkiläisessä Ravintola Skuttassa. Antin mielestä savustaminen on aina hyvä idea. Tänä kesänä: ”Haluaisin kokeilla mustaksi savustettua brisketiä, jonka valmistumista voi valvoa ja odotella läpi yöttömän yön.” ANTIN VINKKI ”Kypsennä kasvikset ennen savustusta, jos haluat niihin vain miedon savun maun.” Smetanaa savustimeen ”SAVUSTAMISEN PARAS JUTTU on se, että aivan kaikkea voi savustaa. Savustaminen on ihanaa, sillä sen avulla ruokaan saa erilaisia nyansseja ja mauista tulee jännittävämpiä. Olen ammatiltani keittiömestari, joten savustan, grillaan ja laitan ruokaa sekä töissä että vapaa-ajalla. Olen aikamoinen makuhifistelijä, ehkä juuri ammattini vuoksi. Kun savustan, valitsen aina sopivan puulajin savustettavan ruoan mukaan. Pidän eniten omena- ja kirsikkapuista: Niiden savu on hieman muita makeampaa, eikä ruokaan tule vahingossakaan kitkerää vivahdetta. Ne sopivat hyvin myös herkemmille tuotteille, kuten kanalle tai juustoille. Savustuksen makuvivahteet pääsevät parhaiten esiin, kun koko ruokalaji tukee savustettua elementtiä. Jos savustan ankkaa kirsikkapuulla, tarjoan sen kanssa kirsikkakastiketta. Erilaisille savustimille on aikansa ja paikkansa. Olisi mahtavaa low & slow -savustaa jenkkityyliin kuorma-auton kokoisella savustimella läpi yön! Kätevin grilli on mielestäni Big Green Egg -kamado, mutta kesämökillä pärjään sähkösavustimella. Kannattaa savustaa rohkeasti kaikkea, mitä mieleen juolahtaa. Kokeilemisen, epäonnistumisten ja onnistumisten kautta löytää omat juttunsa. Suosikkejani ovat perinteiset rasvaiset kalat, mutta tykkään savustaa myös smetanaa tai kermaa. Kun savustetusta kermasta pyöräyttää jäätelön ja laittaa lisukkeeksi tuoreita marjoja, syöjälle tulee semmoinen 'mitä hemmettiä' -olo – joskin ehdottomasti hyvällä tavalla.” LIEKEISSÄ / 35

Muut tarjouslehdet K-Rauta

Uusimmat tarjouslehdet