K-Rauta tarjoukset - 24.03. - 31.12.2021 - EI ENÄÄ VOIMASSA - sivu 6 *

thumbnail - K-Rauta tarjoukset  - 24.03.2021 - 31.12.2021 - Tarjoustuotteet - Weber. Sivu 6.
6 / 69

* Voimassa kaikissa K-Rauta-toimipisteissä.

Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
TRENDIT 9. Umami Lihapullat grillissä 4 Lähellä sinua Lähiruoan ja paikallis- ten tuotteiden arvos- Umami on nyt kuuma juttu. Tätä viidettä perusmakua ku- vataan usein sanoilla lihaisa, 4 annosta, 60 min •1rs (400 g) Pirkka naudan jauhelihaa tus on tullut jäädäk- seen. Nyt puhutaan jopa hyperlokalisaati- osta eli pyrkimyksestä erittäin paikalliseen tuotantoon ja kulutuk- seen. Lihojen erikois- leikkuut kiinnostavat. (17 %) •1 prk (2 dl) Pirkka laktoositonta ruokakermaa 1 dl Pirkka korppujauhoja • 1(100 g) sipuli • 2 valkosipulinkynttä 2 rkl Pirkka tomaattisosetta 4 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna 1 kananmuna • 1% tl suolaa ruokaisa, täyteläinen ja pyö- reä. Paistaminen, karamellis- ointi, grillaaminen ja savustus vahvistavat makua, joten grillatuista lihapullista löytyy kunnolla umamia. Seuraa- vaksi trendimauksi povataan makean ja umamin yhdistel- mää: sweet and umami. • ripaus mustapippuria Low & slow Näitä herkkuja kyp- sytellään nyt hitaasti kamadoissa: • brisket eli naudan 1. Sekoita kerma ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit öljyssä pehmeäksi. 2. Lisää sipulit ja mausteet sekä jauheliha ja kananmuna korppujauhoseokseen. Sekoita tasaiseksi. rinta • tri tip, joka on lei- kattu kulmapaistin ja paahtopaistin vieres- tā jenkkityyliin • burnt ends -pikku- palat, jotka on leikattu savustetun 3. Muotoile lihapullataikinasta noin 20 pyörykkää vedellä kostutetuin käsin. Nosta voideltuun grillinkestävään vuokaan ja peitä foliolla. 4. Grillaa pyöryköitä 200-asteisessa grillissä pizzakiven päällä kansi kiinni noin 25 minuuttia. Poista folio ja grillaa vielä 10 minuuttia, jotta pyörykät saavat väriä. brisketin reunoista tai porsaan vatsasta. Täydellisen pizzan metsästäjä KYLMÄÄ KYYTIÄ Terassijääkaappi pitää kylmänä niin lihat kuin gril- lausjuomatkin. Cello Party Cooler-terassijääkaappi, 319 €, 501500382. Pizzanpaistajat-Facebook-ryhmä on Suo- men suurin pizzaharrastajien foorumi, jonka toinen perustaja on Mikko Peltonen. In- tohimoinen harrastaja on paistanut pizzoja aktivisesti jo kymmenen vuotta. Näin Mikko kertoo harrastuksestaan: "Tärkeintä on taikina ja oikeanlainen pais- to. Seuraavaksi tulee raikas ja hyvin maus- tettu tomaattikastike, sitten vasta muut IZZAN ATAAT täytteet. Lempipizzani on napolilaisvaikutteinen, eli kuohkeareunainen, rapeakuorinen, ilmava ja ohut. Sitä paistetaan 420-450 LÄMPÖMITTARI Ehdoton hitaassa kypsen- nyksessä Weber iGril 2 langaton lämpömittari, 129 €, 501741666. asteessa noin 60-90 sekuntia. Toinen suo- sikkini on New York-henkinen, isompi, kauttaaltaan ohutpohjainen ja hyvin rapea pizza, jossa on vain muutama täyte. Sem- moisen voi syödä käsin isoina paloina. New York -tyyliset pizzat voi paistaa huomat- tavasti matalammissa lämpötiloissa, noin 300-350 asteessa. Suosikkitäytteeni ovat porosalami, aura- juusto, lakkahillo ja balsamico. Lempiuuneja on jopa kolme: kaasukäyt- töinen Ooni Koda 16, varaava Zio Ciro sekä sisäkäyttöön tarkoitettu sähkõuuni Effeuno. Tärkeimpiä välineitä ovat puolestaan tark- kuusvaaka, monitoimikone, alumiininen pizzalapio sekä pienempi kääntöpizzalapio. 888 6 KRauta LIEKEISSÄ

Muut tarjouslehdet K-Rauta

Uusimmat tarjouslehdet