Me suomalaiset
Kesäheinää
Järvikylä
1674
rakastamme tilliä
uusien perunoiden kera.
Rakastamme myös
basilika-appelsiinijäätelöä,
M
korianteri-wasabikastiketta grilliruoissa,
timjamivinegrettiä,
orvokki-fetasalaattia
ja muita yrttiherkkuja, kun vaan hoksaamme
katsoa Järvikylän reseptit: jarvikyla.fi
Neiti Kesäheinän kannu
½ ruukkua
½ ruukkua Järvikylän minttua tai vahvaa minttua
½ ruukkua Järvikylän basilikaa tai thaibasilikaa
Järvikylän sitruunamelissaa
tuorepuristettua sitruunamehua
tuorepuristettua inkiväärimehua
juoksevaa hunajaa
½ dl
½ dl
½ dl
n. 11
kylmää vettä
Koristeluun Järvikylän syötäviä orvokkeja
Silppua yrtit kulhoon, lisää mehut, hunaja ja vesi.
Sekoita hyvin. Anna maustua 12-24 tuntia viileässä.
Siivilöi juoma kannuun ja maista. Lisää vettä tarvittaes-
sa. Koristele ennen tarjoilua syötävillä orvokeilla tai
orvokki-/yrttijääpaloilla. Kippis!
Vinkki! Ota yrttisilppu siivilästä ja käytä smoothieen.
Istuta loput yrtistä kasvimaalle tai ruukkuun.