K-market tarjoukset - 31.08. - 05.10.2022 - EI ENÄÄ VOIMASSA - sivu 36 *

thumbnail - K-market tarjoukset  - 31.08.2022 - 05.10.2022 - Tarjoustuotteet - perunat, sipuli, uuniperuna. Sivu 36.
36 / 57

* Voimassa kaikissa K-market-toimipisteissä.

Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
VINKIT VALINTOIHIN Makeaksi karamelli- soitu sipuli on ihana ja edullinen täyte, joka toimii täydellisesti perunan kanssa. HINTA, NOIN 1,25€ ANNOS PAAHDETUT UUNIPERUNAT 4 annosta, yli 60 min, n. 1,25 €/annos* OO 1 pkt (150 g) Pirkka suomalaista pekonia 1 ps (1 kg) Pirkka Rosamunda uuni- perunoita (violetti pussi) 1 rkl rypsiöljyä ripaus suolaa ripaus mustapippuria 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna KARAMELLISOITU PUNASIPULI 4 (400 g) punasipulia 1 rkl rypsiöljyä 2 rkl Pirkka balsamiviinietikkaa 2 rkl sokeria ½ tl suolaa (vettä) 36 K-RUOKA.FI KERMAVIILIKASTIKE 1 prk (200 g) Pirkka laktoositonta kermaviiliä 1 rkl ruohosipulia hienonnettuna 1 tl sitruunanmehua ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria 1. Aseta pekonit pellille leivinpaperin päälle ja laita pelti kylmään uuniin. Säädä uuni 200 asteeseen ja paista pekonei- ta 15-20 minuuttia. Tarkkaile uunia paistamisen aikana, etteivät pekonit pala. Nosta rapeat pekonit hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois. Hienonna kypsä pekoni pienemmiksi paloiksi. 2. Pese perunat huolellisesti juuresharjal- la ja halkaise ne pituussuunnassa. Aseta puolikkaat perunat pellille leivinpaperin päälle. Voitele leikkauspinnat öljyllä ja Pirkka rosamunda uuniperuna 1 1 kg (saatavilla syyskuun puolivälistä alkaen) FO Pirkka suomalainen pekoni 150 g VINKKI! Peruna ja sipuli ovat edullisia lähiraaka-aineita, joilla on pieni hiilijalanjälki. mausta suolalla sekä mustapippurilla. 3. Paista perunoita 200-asteisessa uunissa 40-50 minuuttia, kunnes pe- runat pehmenevät ja ne saavat hieman väriä. 4. Sekoita kermaviilikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa. 5. Kuori sipulit ja leikkaa ne puolirenkaik- si. Kuullota sipuleita öljyssä keskiläm- möllä muutama minuutti. Lisää balsami- viinietikka ja sokeri. Jatka paistamista miedolla lämmöllä välillä sekoittaen, kunnes sipulit ovat pehmenneet kunnolla ja muuttuneet tahmeiksi. Jos haluat nopeuttaa prosessia, voit lisätä loppu- vaiheessa pannulle vettä 1 rkl kerrallaan. Aikaa sipuleiden karamellisoitumiseen kuluu noin puoli tuntia. Mausta suolalla. 6. Tarjoa paahdetut perunat karamellisoi- dun sipulin, pekonin ja kermaviilikastik- keen kanssa. Viimeistele ruohosipulilla.

Muut tarjouslehdet K-market

Uusimmat tarjouslehdet