K-market tarjoukset - 28.04. - 01.06.2021 - EI ENÄÄ VOIMASSA - sivu 61 *

thumbnail - K-market tarjoukset  - 28.04.2021 - 01.06.2021 - Tarjoustuotteet - lime, mansikan, kaurakananmunia, hiiva, voita, Karl Fazer, vanilja. Sivu 61.
61 / 73

* Voimassa seuraavissa K-market-toimipisteissä

Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
Vegaaninen täytekakku 12 annosta, yli 60 min, 1,50 €/annos* Kakkupohja 3½ dl Fazer Aito kaurajuomaa 2½ dl sokeria 1 rkl Pirkka vaniljasokeria 1 dl Pirkka rypsiöljyä 2 tl valkoviinietikkaa 5 dl Pirkka vehnäjauhoja ½ dl Pirkka perunajauhoja 2 tl leivinjauhetta ½ tl suolaa Vuokaan 1 rkl Pirkka leivontamargariinia 2 rkl korppujauhoja Kostutus 1% dl Pirkka Lemon & Lime virvoitus- juomaa Täyte 1 prk (2½ dl) Fazer Aito vaahtoutuvaa kaurakinuskikastiketta 1 ps (200 g)Pirkka suomalaisia mustikoita (pakaste) 1 rs (175 g) Pirkka Parhaat suomalaisia vadelmia (pakaste) Koristelu 1 tlk (2½ dl) Fazer Aito kauravispiä 2 rkl tomusokeria 1 tl Pirkka vaniljasokeria 1 rs (125 g) Pirkka pensasmustikoita 1 rs (125 g) Pirkka vadelmia tuoretta minttua 1. Pingota pohjan ja reunan väliin leivinpaperi. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoan reunat (Ø24 cm). 2. Valmista pohja. Sekoita kaurajuoma, sokerit, öljy ja viinietikka keskenään. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet. Siivilöi jauhoseos kaurajuomaseokseen. Sekoita nopeasti tasaiseksi haarukka- vatkaimella. Älä vatkaa, jotta taikina ei sitkisty. 3. Kaada taikina vuokaan. Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Varmista kypsyys tikulla. 4. Jäähdytä kakkupohja hyvin ennen leikkaamista ja täyttämistä. Parhaiten kakkupohja leikkaantuu, kun leivot sen jo edellisenä päivänä. Leikkaa kakku- pohja varovasti kolmeen osaan saha- teräisellä veitsellä. 5. Vatkaa kaurakinuskikastike kuoh- keaksi vaahdoksi. Leivotaan Suloiset vanilja-mansikkapullat täytetään valmiilla vaniljakreemillä ja koristellaan tuoreilla mansikoilla. 6. Nosta kakkupohjan alin kerros tarjoi- luvadille. Kostuta sitruunalimonadilla ja levitä puolet kohmeisista mustikoista ja vadelmista. Lusikoi päälle puolet kinus- kivaahdosta. Nosta kakkuun seuraava kerros. Kostuta ja täytä kuten edellä. Nosta päälle kolmas kerros ja kostuta se. Anna kakun jähmettyä peitettynä jääkaapissa vähintään pari tuntia. 7. Vatkaa kauravispi kuohkeaksi vaahdoksi ja mausta sokereilla. Levitä puolet vaahdosta kakun päälle ja reu- noille. Pursota loppu vispi koristeiksi. Koristele kakku tuoreilla marjoilla ja mintulla. pullat 16 kpl, yli 60 min, 0,60 €/annos* Pullataikina 2½ dl maitoa 25 g tuorehiivaa 1 kananmuna % tl suolaa 1 dl sokeria ½ rkl kardemummaa n. 450 g (7 dl) Pirkka vehnäjauhoja 100 g voita tai leivontamargariinia Osta K-Ruoka.fi Uutuus! Valio vaniljakreemi 200 g laktoositon 1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva maitoon ja sekoita joukkoon muna. Lisää suola, sokeri ja kardemumma. Lisää jauhoja vähitellen ja vaivaa taikina hyvin. Lisää pehmeä rasva jauhojen lisäämisen loppuvaiheessa. Tai- kina saa olla pehmeää. Alusta taikinaa, kunnes se on tasaista ja irtoaa käsistä ja kulhon reunoista. Anna taikinan kohota leivinliinan alla 15-20 minuuttia. Vanilja-mansikka- 2. Vaivaa taikinaa leivinpöydällä ja leivo tangoksi. Leikkaa tanko 16 osaan ja muo- toile paloista pikkupullia. Kohota pullat liinalla peitettyinä, noin 30 minuuttia. 3. Paina juomalasilla syvennykset kohonneiden pullien keskelle. Riko kananmunan rakenne ja voitele pullien reunat munalla. Lusikoi notkistettu vaniljakreemi syvennyksiin ja tasoita kevyesti lusikalla. 4. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Koristele jäähtyneet pullat mansikkaviipaleilla ja tomusoke- rilla. Käyttövalmis, paistonkestävä Valio vaniljakreemi sopii loistavasti piirakoihin, pulliin, viinereihin, kak- kujen ja leivosten täytteeksi. Lisäksi 1 kananmuna (voiteluun) 2 prk (à 200 g) Valio vaniljakreemiä 250 g tuoreita mansikoita tomusokeria 61

Muut tarjouslehdet K-market

Uusimmat tarjouslehdet