K-market tarjoukset - 28.04. - 01.06.2021 - EI ENÄÄ VOIMASSA - sivu 32 *

thumbnail - K-market tarjoukset  - 28.04.2021 - 01.06.2021 - Tarjoustuotteet - avokado, sitruuna, kirsikkatomaatit, kurkku, tomaatti, oliiviöljy, mehu, vesi. Sivu 32.
32 / 73

* Voimassa seuraavissa K-market-toimipisteissä

Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
Innostu & onnistu Sushi-riisipiirakat ripaus mustapippuria 6 dl vettä ripaus suolaa 1. Sulata herneet ja laita ne kulhoon. Lisää joukkoon muut raaka-aineet. 2. Soseuta sauvasekoittimella sopivan 2 rkl Pirkka kasvisfondia 15 kpl, 30-60 min, n. 0,90</kpl" 3 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä 3 rkl sitruunanmehua % pkt (à 30 kpl/1050 g) Pirkka cocktailriisipiirakoita (pakaste) 1 pkt (100 g) SJØ kylmäsavukirjo- lohifileeviipaleita 1 (150 g) Pirkka syöntikypsä avokado % (100 g) kurkkua 2 (500 g) munakoisoa 2 (500 g) kesäkurpitsaa 2 rkl rypsiöjyä 2 rkl seesamiöljyä karkeaksi tahnaksi. Anna maustua ennen tarjoilua. % tl suolaa 4-1rs (à 180 g) Pirkka maustamatonta Raparperispritz 1 prk (190 g/95 g) Pirkka Parhaat aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja 1 ruukku korianteria tuorejuustoa 1(25 g) kevätsipulinvarsi hienonnettuna TAI % di ruohosipulia hienonnettuna miniversoja koristeluun 15 annosta, yli 60 min, n. 0,55(/ammos" Raparperimehutiiviste 500 g tuoretta raparperia 5 dl vettä 2 dl sokeria 1. Huuhtele kvinoa. Keitä kvinoaa pakka- uksen ohjeen mukaan fondilla mauste- tussa vedessä ja valuta hyvin. Sekoita oliiviöljy ja sitruunanmehu keskenään ja kääntele kastike kulhossa kvinoan joukkoon. Anna jäähtyä. 2. Kuutioi munakoisot ja kesäkurpitsat parin sentin paloiksi. Levitä uunipellille ja valuta päälle rypsi- ja seesamiöljyä. Mausta suolalla. 1. Lado paistovalmiit piirakat suoraan pakasteesta pellille leivinpaperin päälle. 2. Paista 250-asteisessa uunissa noin Lisäksi 1 plo (1,5 1) Pirkka kivennäisvettä 1 plo (1,5 1) Pirkka Parhaat Russian 20 minuuttia kullanruskeiksi. 3. Leikkaa kirjolohiviipaleet neljään osaan. Halkaise avokado, koverra pois kivi ja viipaloi hedelmäliha. Viipaloi kurkku. 4. Levitä tuorejuustoa riisipiirakoille. Koristele kirjolohella, avokado- ja kurkkuviipaleilla, kevätsipulilla ja mini- versoilla. virvoitusjuomaa jäitä appelsiiniviipaleita ja raparperinvarsia 3. Paahda kasviksia 200-asteisessa 1. Pese raparperinvarret ja leikkaa sentin uunissa noin 30 minuuttia, kunnes ne viipaleiksi. Kiehauta vesi ja lisää rapar- peripalat. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes raparperit ovat täysin pehmenneet. 2. Nosta tiheä siivilä kattilan tai kulhon saavat väriä. Anna kasvisten jäähtyä. 4. Sekoita kvinoaan kasvikset ja valutetut aurinkokuivatut kirsikkatomaatit. Hie- nonna korianteri ja sekoita salaattiin. Säi- lytä salaatti jääkaapissa tarjoiluun asti. Valkopaputahna Sannosta, al 15 min, n.0,35(/anos" päälle ja kaada raparperiseos siivilään. Anna valua hetken aikaa ja painele rapar- 1 tik (380 g/230 g) Pirkka isoja valkoisia perimassaa kauhalla, jotta sat mahdolli- Marinoidut oliivit simman paljon mehua talteen. % dl Pirkka aurinkokuivattuja tomaatti- 3. Lisää kattilaan mehun joukkoon sokeri. 10 anosta, yli 60 min, n.14/annos Kuumenna kiehuvaksi. Anna jäähtyä. 4. Mittaa lasiin noin 2 rkl raparperime- hua, % di kivennäisvettä ja % dl russian virvoitusjuomaa. Lisää jääpalat ja koris- tele appelsiiniviipaleilla ja raparperilla. Jos teet juomaa suuremman määrän papuja suolaliemessä suikaleita 1 prk (350 g/180 g) Pirkka Parhaat kalamataoliiveja (kivettömiä) 1 prk (350 g/180 g) Pirkka Parhaat kreikkalaisia vihreitä oliiveja (kivettömiä) 1 Pirkka mieto punainen chili 1 (120 g) sitruuna 1 ruukku (lehti)persiljaa 1 dl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä 3 rkl Pirkka vaahterasiirappia 1 rkl omenaviinietikkaa 1 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä 2 rkl vettä 1 rkl sitruunanmehua 1. Huuhdo ja valuta pavut. Mittaa kaikki kannuun, sekoita raparperimehu ensin ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoit- pieneen määrään kivennäisvettä ja lisää timella tasaiseksi tahnaksi. loput juomat pienissä erissä, jotta juoma ei kuohu liikaa. Vinkki! Voit hienontaa tahnan joukkoon yhden pienen valkosipulinkynnen. Hävikkivinkki! Sekoita siivilõinnistä yli jääneen raparperin joukkoon %-1 dl sokeria ja herkuttele hilloke esimerkiksi lettujen tai jogurtin kanssa. 1. Valuta oliivit. Viipaloi pesty chili, poista halutessasi siemenet. Pese sit- ruuna. Purista puolikkaasta sitruunasta mehu (2 rkl) ja leikkaa toinen puolikas ohuiksi viipaleiksi. Hienonna persilja. 2. Sekoita kulhossa chiliviipaleet, sitruu- nanmehu, öljy, vaahterasiirappi ja etikka. Lisää oliivit, sitruunaviipaleet ja persilja ja kääntele sekaisin. 3. Anna maustua peitettynä jääkaapissa vähintään 2 tuntia, mielellään yön yli. Hernehummus 5 annosta, alle 30 min, n. 0,50 €/annes Kvinoasalaatti paahdetuilla kasviksilla 1 ps (200 g) Pirkka suomalaisia herneitä (pakaste) % ruukkua tuoretta minttua 1 valkosipulinkynsi % sitruunan mehu 1-2 rkl oliiviöljyä (1 rkl tahinia) 10 annosta, 30-60 min, n. 1,254/annes* 3 dl kvinoaa 32 K-Ruoka.fi

Muut tarjouslehdet K-market

Uusimmat tarjouslehdet