K-market tarjoukset - 28.04. - 01.06.2021 - EI ENÄÄ VOIMASSA - sivu 21 *

thumbnail - K-market tarjoukset  - 28.04.2021 - 01.06.2021 - Tarjoustuotteet - perunat, hunaja. Sivu 21.
21 / 73

* Voimassa seuraavissa K-market-toimipisteissä

Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
Taimen kuuluu lohikaloi- hin. Kaupoissa myytävä taimen on kasvatettua. Kalamestari vinkkaa Taimenta kasvatetaan Suomessa ja Ruotsissa. Paistettu taimen 4 annosta, 30-60 min, n. 5,35 €/annos* 600 g taimenfileetä 1 rkl öljyä paistamiseen 1 tl suolaa Glaseeraus 2 rkl öljyä 1 rkl tuoretta piparjuurta hienoksi raastettuna 1 rkl Pirkka juoksevaa hunajaa ½ tl suolaa Piparjuurikastike 1 prk (150 g) Pirkka crème fraichea (ranskankerma, 18%) 1 rkl tuoretta piparjuurta hienoksi raastettuna 2 tl Pirkka juoksevaa hunajaa 1 tl roseepippuria rouhittuna ½ tl suolaa Koukussa kalaan Taimen Salmo trutta Taimenen erottaa muista lohikaloista isoista, tummista pilkuista. Niitä on koko kyljen alueella. Lohikalojen kuningas Taimenen voi savustaa, paistaa tai graavata, ja siitä voi valmistaa vaikka herkullisen cevichen. Taimen kannattaa savustaa tai paistaa kokonaisena, niin nahka suojaa kalaa kuivumiselta." Sami Virtanen, K-Supermarket Hollola Salaatti 1 ps (150 g) Pirkka sugar snaps salaattiherneitä 5 retiisiä 2 keitettyä perunaa 1 ps (65 g) Pirkka ranskalaista salaattisekoitusta 1. Sekoita kastikkeen ainek- set. Anna tekeytyä kalan paistamisen ajan. 2. Pyyhi taimenfileen nahkapuoli talouspaperilla ja paloittele annospaloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja asettele palat pannulle nahkapuoli alaspäin. Paista muutama minuutti, käännä palat ja poista nahat veitsen tai ohuen lastan avulla. Paista fileitä vielä molemmin puolin Taimenen liha on kauniin oranssinkeltaista. Villit taimenet ovat Suomessa pääosin rauhoitettuja. muutaman minuutin ajan ja ripottele päälle suolaa. Siirrä sivuun odottamaan. 3. Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon piparjuuri, hunaja ja suola. Sekoita voimakkaasti pari minuut- tia, kunnes seos sakenee ja tummuu. Ota pannu liedeltä. K-Ruoka.fi Pannulla paistettu glaseerattu taimen ja sen kastike saavat pirteää makua piparjuuresta. Lue lisää: Ajankohtaiset vinkit ja reseptit Kalaasi-blogista K-Ruoka.fi/ kalaasi Sivele seos taimenfileiden päälle. 4. Huuhdo herneet ja retiisit. Viipaloi retiisit ja perunat, halkaise herneet pitkittäin. Kokoa salaatti kauniisti tarjoiluvadille. Tarjoa tai- menfileet raikkaan salaatin ja piparjuurikastikkeen kanssa. 21

Muut tarjouslehdet K-market

Uusimmat tarjouslehdet