K-citymarket tarjoukset - 31.08.2022 - 04.10.2022 - sivu 8 *

8 / 89

K-citymarket tarjoukset  - 31.08.2022 - 04.10.2022 - Tarjoustuotteet - olut, IPA, Tornion, lager, Nicks, pizza, Karl Fazer. Sivu 8.
8 / 89

Selaa tätä liikkeen K-citymarket tarjouslehteä, joka on voimassa 31.08.202204.10.2022, ja löydä tuoreimmat tarjoukset. Tuoreimman kuvaston 88 sivulta löydät parhaat tuotteet Ruokakaupat-luokasta. Tämä liikkeen K-citymarket tarjouslehti tarjoaa alennuksia yli 173 tuotteeseen, minkä ansiosta saat parhaan tarjouksen ostamistasi tuotteista! Jos haluat säästää rahaa asioidessasi seuraavan kerran liikkeessä K-citymarket, selaa koko tarjouslehti läpi sivulta 1 sivulle 88. Nykyiseltä sivulta Nicks, pizza, olut, Karl Fazer, IPA, Tornion, lager löydät tarjouksia; tässä liikkeen K-citymarket tarjouslehdessä on myös muita alennuksia tuotteista, kuten mehu, Apple, Sauvignon Blanc, valkoviini, viini, Crowmoor. Jos haluat shoppailla viisaasti ja säästää seuraavalla kerralla asioidessasi liikkeessä K-citymarket, älä jätä lukematta uusinta tarjouslehteä – se on täynnä uskomattomia hintoja ja upeita alennuksia. Palaa sivustolle Minun Tarjouslehteni joka päivä varmistaaksesi, ettei yksikään suosikkimyyjäsi mahtava tarjous jää välistä.

* Voimassa kaikissa K-citymarket-toimipisteissä.

Näytä lisää

Tuotteet tässä tarjouslehdessä

 
 
Hifistellen ja pihistellen Riittääkö sinulle perustonnikala vai satsaatko parempaan? K-ruokakaupoista löydät ne kaikki. K Tonnikalapalat öljyssä Torkaite 185 g/140 g KUN PERUS RIITTÄÄ K-Menu -tonnikala sopii ruokiin, joissa kalan pienemmät palat ja hiutaleet eivät haittaa. Lasagnessa ja uuniperunan täytteenä ne ovat ennem- minkin etu. K-Menu tonnikalapalat öljyssä 185 g/140 g, 1,35 €. PROLA TONNIKALAPALAT 200 g/150g JOKA TILANTEESEEN Pirkka-tonnikalapalat ovat kauniita pastakastikkeissa ja salaateissa. Laadukkaat palat sopivat mainiosti myös erilaisten piirakoiden ja pizzojen täytteeksi. Pirkka tonnikalapalat öljyssä 200 g/150 g, 1,89 €. GD Parhaat TONNIKALA- FILEE OLJYSSA ARJEN KOHOTTAJAKSI Pirkka Parhaat -tonnikala- fileeviipale on parhaimmillaan ruoissa, joissa sen kaunis muoto ja erinomainen maku pääsevät esiin. Ohut fileeviipale sopii hyvin antipastoihin ja susheihin. Pirkka Parhaat tonnikalafilee öljyssä 100 g/75 g, 2,95 €. HINNAT K-CITYMARKETIN. KAIKKI PIRKKA, PIRKKA PARHAAT JA K-MENU-TONNIKALAT ON KALASTETTU KESTÄVIN PYYNTIMENETELMIN. 8 PIRKKA Pirkka.fi Nyt - arki lentoon Gluteenitonta, kiitos! Tiesitkö, että Suomessa on noin 70 000 ihmistä, jotka sairastavat keliakiaa tietämät- tään? Keliakia on monioirei- nen sairaus ja siksi hankala tunnistaa. Diagnoosin jälkeen sitä on kuitenkin helppo hoi- taa, sillä apu löytyy niinkin läheltä kuin ruokakaupasta. Gluteenittomien tuotteiden valikoima laajenee koko ajan. Se näkyy myös Keliakialiiton vuosittain kokoamassa Glutee- nittomia tuotteita -oppaassa. Barilla za Glutine en frel-Glutenfri MAIS DEN RES CIWAL PIZZATAIKINA ARC TIC IPA K-KAUPAN MYYDYSTÄ RUOASTA ON KOTIMAISTA LÄHES 80% Voisitko napata kauppareissulla ostoskoriisi vielä yhden suomalaisen tuotteen lisää? Keliakialiiton mukaan kulutta- jia ilahduttavia uutuuksia ovat esimerkiksi mukaan napattavat välipalatuotteet, tuoreleivät, jäätelötuutit ja gluteenittomas- ta kaurasta tehdyt juomat ja välipalat. Valtakunnallista keliakia- viikkoa vietetään 5.-11.9. Ta- voitteena on lisätä tietoa sai- raudesta. Tänä vuonna keula- kuvana kauhoo olympiauimari Matti Mattsson, joka sairasti keliakiaa tietämättään. Drykmestar Keller Teer HILLA TUS SOUR ALE Que Pana ISMO Barilla gluteeniton la- sagne, Fazer gluteeniton berliininmunkki pakas- te, Tornion Arctic IPA 5,5 % gluteeniton, Prykmestar Keller Teer 5% gluteeniton, RPS QuePana Ismo Lager 4,5 % gluteeniton, Fazer gluteeniton piirakka- jauhoseos. Edessä Pirk- ka gluteeniton pizza- taikina pakaste, Tornion Hillatus Sour 5,5 % glu- teeniton, Pirkka by Moilas gluteeniton juustosämpylä pakaste ja Nicks Protein wafer hazelnut gluteeniton proteiinivohvelipatukka, K-ruokakaupat. GLUTEEN PERTAKAINE NICK'S SUOMALAISEN RUOAN PÄIVÄÄ VIETETÄÄN 4.9. Hyvää Suomesta -merkki kertoo, että tuotteen raaka- aineet ja työ ovat kotimaasta.

Muut tarjouslehdet K-citymarket

Uusimmat tarjouslehdet