ARJEN NIKSIT
HINTA NOIN
2,15€
ANNOS
MESORES
KERMAINEN CHORIZOPASTA
4 annosta, alle 30 min, n. 2,15 €/annos*
1 pkt (230 g) Snellman All Natural
Chorizo -makkaraa
22 K-RUOKA.FI
1 rs (200 g) Pirkka (ruskeita) herkku-
sieniä
2 rkl rypsiöljyä
2 tl savupaprikajauhetta
1 tlk (2 dl) Pirkka laktoositonta ruoka-
kermaa (15 %)
400 g Pirkka pennepastaa
¼ tl mustapippuria
½ ruukkua tuoretta oreganoa
hienonnettuna
1. Viipaloi chorizo. Pyyhi sienet tar-
vittaessa puhtaiksi talouspaperilla ja
viipaloi.
2. Kuumenna öljy pannussa ja pais-
ta sienet ruskeiksi. Lisää chorizo ja
savupaprikajauhe. Paista sekoittaen
minuutin verran.
3. Lisää kerma ja anna kastikkeen
hautua matalalla lämmöllä.
4. Keitä pasta suolalla maustetussa
vedessä (3 I vettä/3 tl suolaa) pakka-
uksen ohjeen mukaan.
5. Kääntele valutettu pasta kastikkeen
joukkoon. Lisää lopuksi oregano.
Mausteinen chorizo-
makkara ja särmikäs
savupaprikajauhe vievät
ajatukset Espanjaan.
KOKEILE
Chorizo
Snellman All
Natural chorizo
makkara
230 g
VINKKI!
Malta paistaa sienet kunnolla
ruskeiksi. Näin sienten
pähkinäinen maku korostuu.