Kärkkäinen Jääkaappi hinta ja alennus

Katso liikkeen Kärkkäinen tämän viikon tarjoukset tuotteesta jääkaappi alennuksilla, jotka ovat voimassa 05.08.2020 alkaen. Hanki tuoreimmat liikkeen Kärkkäinen tuotteen jääkaappi alennukset ja tarjoukset täältä ja säästä rahaa.

arrow

Kategorie - jääkaappi

Kategorie - jääkaappi

Voimassa olevat tarjouslehdet

Kärkkäinen tarjoukset

Kärkkäinen tarjoukset  - 05.08.2020 - 19.08.2020.

Voimassaolo

05.08. - 19.08.2020
Voimassa seuraavissa Kärkkäinen-toimipisteissä:
spinner

Jos haluat tosissasi säästää rahaa tehdessäsi ostoksia ja vielä mahdollisimman paljon, seuraa tarkasti verkkosivustomme tarjouslehtiä. Meiltä löytyy säännöllisesti liikkeen Kärkkäinen tuotteen jääkaappi tarjouksia, ja uusimmat liikkeen Kärkkäinen tuotetta jääkaappi koskevat tarjoukset sisältävät tarjouslehdet tulevat meille heti, kun ne julkaistaan.

Eikä kyseessä ole pelkästään liikkeen Kärkkäinen tuotetta jääkaappi koskevat tarjoukset, voit myös etsiä tuotteen jääkaappi tarjouksia muilta myyjiltä, kuten Biltema, Bauhaus, Veikon Kone, Power, Tuuri, tai voit katsoa mahtavat muiden shoppailijoiden etsimät alennuskampanjat, alennukset ja tarjoukset verkkosivustollamme. Tämän päivän suosituimpiin tarjouksiin lukeutuvat seuraavien tuotteiden tarjoukset: jack daniel's, jacobs, jacobs crema, jacobs gold, jacobs krönung, jägermeister, jalkapallokengät, jalkapallo-portti, jalkaseerumi, james read. Minun Tarjouslehteni julkaisee tuhansia erikoistarjouksia päivittäin, ja jos haluat uusimmat tarjoukset, palaa tarkastamaan ne meiltä!

Vastaavia tuotteita


Tietoa Kärkkäisestä

Kärkkäinen on alun perin ylivieskalainen tavarataloketju. Yrityksellä on muutamia liikkeitä ympäri Suomen, ja sen suurin myymälä sijaitsee Lahdessa. Myös Oulu, Ylivieska, Ii sekä Jyväskylä (alueella Palokka) ovat saaneet omat Kärkkäinen-myymälänsä. Kärkkäinen perustettiin vuonna 1988, ja se lukeutuu Suomen suosituimpien halpaketjujen joukkoon.

Nykyisin Kärkkäinen toimii ja myy tuotteitaan myös netissä. Verkkokauppa on nykyisin iso osa bisnestä, ja sitä kautta tuotteita pystytään toimittamaan ympäri maan. Kärkkäisen fyysisistä sijainneista on Lahti merkittävin. Eri liikkeiden aukioloajat löytyvät tästä linkistä.

Varsin edullisista hinnoistaan sekä erilaisista tarjouskampanjoistaan tunnettu tavarataloketju tahkosi yli 200 miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2019.
 

Tuotevalikoima

Kärkkäinen on erittäin monipuolinen tavaratalo, josta löytyy tuotteita moneen eri tarkoitukseen. Valikoimissa on niin auton renkaat kuin puhelimet ja tabletitkin. Valikoima kattaa myös esimerkiksi erilaiset puutarhatuotteet, vaatteet ja asusteet, lelut, kodintuotteet, hyvinvointituotteet sekä paljon muuta.

Esimerkiksi verkkokaupan valikoimissa on yli 100 000 tuotetta, ja yhteensä Kärkkäinen mainostaa yli 200 000 tuotteen valikoimaa. Monipuolinen tuotevalikoima on varmasti yksi halpaketjun tärkeimmistä myyntivalteista. Tarjolla on lähes kaikkea maan ja taivaan väliltä, ja tavaratalot tarjoavat yhdellä pysähdyksellä todella monipuolisen kokemuksen.

Myös aukiolo on tärkeä osa ketjun myyntivaltteja. Myymälät ovat auki pitkään, ja verkkokaupan kautta on mahdollista shoppailla vuorokauden ympäri. Nopeat toimitukset ja helpot palautukset tekevät Kärkkäisestä erittäin suositun kohteen myös netissä.

Kärkkäisen etusivua, https://www.karkkainen.com, katsellessa on selvää, että verkkokauppa on suuri osa sen nykyistä toimintaa. Valtavat tuotevalikoimat odottavat vain muutaman klikkauksen päässä, ja valikoima on montaa muuta suomalaista tavarataloketjua parempi.

Jääkaappi - jälleenmyyjät

Suosituimmat tarjouslehdet

Tuotteet

Jälleenmyyjät