Isänpäivä tarjoukset ja tarjouslehti

Katso tuoreimmat Isänpäivä -tarjoukset täältä. Minun Tarjouslehteni tarjoaa parhaat alennukset ja tarjoukset tuotteista, jotka tarvitset Isänpäivä -tapahtumaan. Meiltä löytyy parhaat suosikkibrändiesi tarjoukset, ja voimme auttaa sinua säästämään rahaa Isänpäivä -tapahtumassa. Saat eniten irti Isänpäivä -tapahtumasta Minun Tarjouslehteni -sivuston avulla.

Ei voimassa olevia tarjouslehtiä

Isänpäivä - Jälleenmyyjät

Isänpäivä 

Isänpäivä on juhla, jota vietetään isien kunniaksi. Juhlapäivä vaihtelee maittain, mutta Suomessa sitä vietetään aina marraskuun toisena sunnuntaina, puoli vuotta äitienpäivän jälkeen. Isänpäivä on ollut Suomessa virallinen liputuspäivä vuodesta 2019 alkaen. Ennen sitä se oli vakituinen liputuspäivä vuosina 1987-2018.

Isänpäivän vietto sai alkunsa Yhdysvalloista äitienpäivän virallistamisen jälkeen. Pohjoismaiset kauppiaat ehdottivat 1940-luvun lopulla isänpäivän viettämistä marraskuun toisena sunnuntaina, koska tällöin kaupoissa on hiljaista ennen joulusesongin kiireitä.

Suomessa lapset yhdessä äidin kanssa hemmottelevat isää. Tyypilliset yllätykset ovat aamiainen vuoteeseen, suklaarasiat, lasten tekemät piirrustukset ja kortit. Kouluissa opettajien ohjeistuksella lapset askartalevat isilleen kortin tai kirjoitattavat runoja. Kotona isille valmistetaan lounas sekä jälkiruoaksi kakku. Myös isoisiä muistetaan isänpäivänä. On hyvin tavallista, että koko perhe kokoontuu syömään tai nauttivat brunssista. Monissa kahviloissa ja ravintoloissa järjestetään isänpäivälounaita tai –brunsseja.

Isänpäivän lahjavinkit

Kauppahallit, tavaraketjut, kahvilat ja putiikit kuten Lidl, Tokmanni, Prisma tai XXL tahtovat juhlistaa kaikkia isiä ja täten mainostavat lahjavinkkejä isille katalogeissaan. Isänpäivän lahjaideoita ovat kirjat, kortit, itseleivotut pullat, suklaarasiat, lämpimät villasukat, valokuva-albumi, lahjakortti, kylpyläviikonloppu, vaatteet ja rannekellot. Voit ilahduttaa isää myös aineettomilla elämyslahjoilla. Ostoksia ja inspiraatiota voi hakea myös internetistä. Muotiketjut, kuten Tupperware, Nike tekevät erikoiskampanjoitansa isänpäivän aikaan.

Isänpäivän tarjoukset

Isänpäivänä sekä tavarataloissa että julkisissa paikoissa, kuten museoissa ja kirjastoissa saatetaan järjestää erityistä toimintaa isien kunniaksi. Isänpäivänäkin voi tehdä upeita löytöjä, joten ole tarkkana ja hyödynnä tarjoukset. Osoitteesta Minun Tarjouslehteni voit selailla tarjouksia, tehdä ostoksia ja näin ilahduttaa isääsi!

Ihanaa isänpäivää!

Uusimmat tarjouslehdet