Intersport myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Intersport, mukaan lukien Intersport -liikkeiden sijainnit ja Intersport -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Intersport.


Intersport tarjoukset
Intersport tarjoukset
Intersport tarjoukset

TIETOJA INTERSPORTISTA

Intersport on Suomessa markkinoiden johtava urheiluvaatteiden ja -tarvikkeiden vähittäismyyntiyritys. Suomessa sillä on yhteensä 62 kauppaa ja kaiken kaikkiaan Intersport-brändi omistaa 5400 kauppaa.

Kattavasta valikoimasta löytyy urheiluun sopivia takkeja, huppareita, paitoja, trikoita, housuja, käsineitä, päähineitä ja muita asusteita sekä eri lajeihin sopivia tarvikkeita, kuten suksipaketteja, polkupyöriä, lenkkikenkiä, luistimia, jääkiekkomailoja, palloja ja uima-asuja.

Intersport-myymälöitä löytyy muun muassa seuraavista suomalaisista kaupungeista: Helsinki, Espoo, Vantaa, Nummenpää, Porvoo, Turku, Tampere, Lohja, Seinäjoki, Oulu, Kuopio, Kajaani, Kouvola ja Lappeenranta. Nähdäksesi koko listan kaikista myymälöistä, katso tämä linkki.

Intersportin verkkokaupasta https://www.intersport.fi/fi  on helppo tilata tuotteita ja etsiä tarjouksia ja tarkastella Intersportin kuvastoa.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT INTERSPORTISTA

  • Huippumerkkitarjonta: Tarjolla on laaja valikoima huippumerkkejä kilpailukykyiseen hintaan. Tuotemerkkien joukossa ovat mm. Puma, Adidas, Reebok, Halti, Luhta, McKinley and Björn Borg.
  • Helppo ja viihtyisä asiointi: Palvelualttiit työntekijät tekevät parhaansa, jotta asiakkaan olisi mielekästä asioida Intersportissa. Asiakaslähtöinen toiminta on yrityksen perusta.
  • Huikeat tarjoukset ja asiakkuusedut: Edullisia budget-tuotteita löytyy Intersportin tarjouslehdestä. Liittymällä Intersport Clubiin asiakkaat saavat 10% alen yli 50 euron vaate- tai jalkineostoksesta. Clubi-asiakkuus oikeuttaa parhaisiin tarjouksiin. Kanta-asiakkuus jakaantuu kahteen tasoon: hopea- ja kultatasoon ja ostoksien kertyessä myös tasopisteet kertyvät. Verkkokaupassa on tarjolla myös last chance -tuotteita eli poistomyyntituotteita, joita saa edullisin tasahinnoin.
  • Nopeat ja edulliset kuljetukset: Tilatun tuotteen koosta riippuen se voidaan noutaa esim. Postista, Postin pakettiautomaatista, DB Schenker noutopisteeltä tai se voidaan toimittaa asiakkaan kotiin tai työpaikalle. Toimituksen voi tilata myös useisiin Euroopan maihin. Club-jäsenet saavat toimitukset aina edullisemmin. Tarkemmat toimitustavat voi tarkistaa tästä.
  • Vastuullisuus: Intersportin toiminta rakentuu kestävän kehityksen periaatteille. Tuotteista suunnitellaan kestäviä ja turvallisia ja ne valmistetaan laatumateriaaleista kehittynein menetelmin. Työntekijöiden jaksamisesta pidetään huolta.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Lähimmän Intersportin osoitteen ja aukioloajat voi etsiä kartalta tai kaupungin nimen tai postinumeron mukaan tästä. Myymäläpisteitä voi rajata myös halutun palvelun, kuten luistimien teroituksen tai suksien puhdistamisen, mukaan.