IKEA tarjoukset & tarjouslehti


Jos etsit verkosta liikkeen IKEA mainoksia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät tuoreimmat liikkeen IKEA tarjouslehdet, joiden avulla saat parhaat hinnat ja tarjoukset liikkeestä. Jos haluat säästää rahaa hyödyntäen liikkeen IKEA viikoittaisia kuvastoja ja saada parhaat tarjoukset liikkeen IKEA tarjouslehdistä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Voimassa olevat tarjouslehdet

Valitse myymälä  
Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.
 

Ikean tarjoukset
Ruotsalainen huonekalujätti Ikea on tullut tunnetuksi erittäin edullisista hinnoistaan – paksu kuvasto on monelle tuttua kahvipöytäluettavaa. Se on hinnoittelullaan polkenut koko huonekalualan hintoja, ja sen itsekoottavat edulliset versiot tunnetaan ympäri maailman. Ikean tarjoukset tekevät hinnoista entistäkin houkuttelevampia, ja silmää miellyttäviä tuotteita on mahdollista hankkia itselleen erittäin edullisin hinnoin.
Ikean valikoiman eri tuotteet ovat tasaisin väliajoin tarjouksessa. Voit löytää sen valikoimista yksittäisiä tarjouksia, mutta toisinaan tuotteita alennetaan myös tuoteryhmittäin. Voit esimerkiksi saada tietyn alennuksen kaikista yksittäisen kategorian, kuten keittiö tai makuuhuone, tuotteista. Toisinaan tarjolla voi olla jopa tätäkin laajempia tarjouskampanjoita.
Ikealla on monenlaisia alennuskampanjoita. Erilaiset kausittaiset kampanjat ovat yleisiä, ja esimerkiksi kesällä ja talvella voit törmätä aiheeseen sopiviin tarjouksiin. Kesällä alennuksessa voi olla esimerkiksi kategorian puutarha tuotteet, kun talvella keskitytään tunnelmavalaistukseen. Myös Ikean valikoima vaihtelee kausittain, ja tuotevalikoimaa kierrätetään sesongin mukaan. Sesongin lopussa on yleensä mahdollista napata tuotteita, kuten jouluvalot, edullisin hinnoin.
Tarjous voi toisinaan koskea vain yhden tuotesarjan tuotteita. Esimerkiksi Kallax-sarjan kaikki tuotteet saattavat olla alennuksessa jollain viikolla.


Tarjoustyypit
Ikean tarjouslehdet pitävät sisällään monenlaisia tuotteita. Tarjolla on miltei aina joitain alennuksia, mutta erityisesti tahti kiihtyy Ikean Ale ja Rea -päivien aikana. Vuosittaiset alennusmyynnit tuovat mukanaan ison määrän alennuksia, ja alennuksessa saattaa olla samaan aikaan sekä poistuvaa mallistoa että uuden malliston tuotteita.
Voit löytää Ikealta alennuksesta esimerkiksi näitä tuotteita:

Lisätietoa kaikista Ikean tarjouksista löytyy Ikean verkkosivuilta osoitteesta https://www.ikea.com/fi/fi/. Pääsääntöisesti samat tuotteet ovat aina alennuksessa sekä verkossa että myymälöissä. Verkon kautta on kuitenkin mahdollista löytää esimerkiksi kotiinkuljetukseen tai muihin verkkokauppaan liittyviin palveluihin liittyviä alennuksia.

Ikea Family
Ikean oma etuasiakasohjelma kulkee nimellä Ikea Family. Ikea Family on ilmainen kanta-asiakasohjelma, jonka kautta on mahdollista saada eksklusiivisia tarjouksia. Osa tarjouskampanjoista saattaa koskea vain Ikea Family -jäseniä, jolloin korttia näyttämällä kassalta saa vielä lisäalennuksen.
Ikea Familyyn liittyvät tarjoukset ja kampanjat on aina merkitty erikseen, ja niistäkin löytyy lisätietoa huonekalujätin kotisivuilta.

Uusimmat tarjouslehdet

Jälleenmyyjät - huonekalut