IKEA myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä IKEA, mukaan lukien IKEA -liikkeiden sijainnit ja IKEA -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien IKEA.


IKEA tarjoukset
IKEA tarjoukset
IKEA tarjoukset

TIETOJA IKEASTA

Ikea on alkujaan ruotsalainen yritys, mutta nykyään sillä on maailmanlaajuinen levikki ja se kuuluu yksiin maailman tunnetuimmista sisustusmerkeistä. Yritys on tähdännyt tavallisten ihmisten arkielämän laadun parantamiseen jo vuodesta 1943 lähtien.

Suomessa Ikea-tavarataloissa voi asioida Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Espoossa ja Raisiossa. Lisäksi Jyväskylässä on lähipiste, jossa on kahdensadan tuotteen valikoima. Sieltä on mahdollista myös hakea Ikean verkkokaupasta tai toisesta myymälästä tilattuja tuotteita. Ikea Finlandin lisäksi suomalaisia lähellä on Ikean myymälä Haaparannassa Ruotsin rajan tuntumassa.

Koti ja huonekalut ovat Ikean tuotteiston keskiössä. Valikoimaan kuuluu esim. kaappeja, sohvia, sänkyjä, patjoja, pöytiä, hyllyjä, kodin elektroniikkaa, valaisimia, mattoja, verhoja, puutarhakalusteita, kylpyhuoneen tuotteita, jne.

Tuotteita voi tilata helposti omalta kotisohvalta Ikean verkkokaupasta osoitteesta https://www.ikea.com/fi/fi. Ikean kuvasto tai catalog tarjoaa sisustusideoita ja esittelee uusimpia tarjouksia. Mikäli haluaa saada kansainvälisemmän katsauksen Ikean verkkosivuista, ne ovat nähtävissä osoitteessa ikea.com.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT IKEASTA

  • Edulliset laatutuotteet ja tarjoukset: Ikea tuottaa kestävää laatua edulliseen hintaan. Uusia tarjouksia voi tuoteluettelon lisäksi seurata sivustolta https://www.ikea.com/fi/fi.
  • Tuotteiden helppo kuljetus: Ikealle on tärkeää, että asiointi ja uusien tuotteiden käyttöönotto sujuu mutkattomasti. Siksi Ikea tarjoaa kuljetuspalveluita ja mahdollisuuden vuokrata pakettiauton tai peräkärryn kotiinkuljetusta varten. Pienet tilaukset saa lähimpään Postin noutopisteeseen myös pakettitoimituksena.
  • Suunnittelupalvelut: Ikea tarjoaa ammattitaitoista keittiönmittaus- ja suunnittelupalvelua sekä sisustussuunnittelupalvelua. Keittiösuunnittelu onnistuu niin tavaratalossa, puhelimitse tai sähköpostitse kuin asiakkaan kotonakin. Tarkista tarkemmat palveluiden yksityiskohdat tästä.
  • Kierrätystietoisuus ja kierrätysmateriaalien käyttö: Ikea tarjoaa mahdollisuuden vanhan kodinkoneen, sängyn tai sohvan poiskuljetukseen uuden tuotteen tuonnin yhteydessä. Vanhat tuotteet kierrätetään niin, että ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet. Lisäksi Ikea Family -jäsenet hyötyvät mahdollisuudesta jättää vanhat Ikea-huonekalunsa Ikean vaihto- ja palautusosastolle, jolloin he saavat niistä hyvityksen, jota voi käyttää uusien tuotteiden ostoon. Jotkin Ikean tuotteet on valmistettu 100 prosenttisesti ylijäämä- tai kierrätysmateriaaleista ja uusiutuvaa tai kierrätettyä materiaalia käytetään myös suuressa määrin pakkausmateriaaleissa. Yritys pyrkii valmistamaan kestäviä tuotteita, joita on helppo korjata, muokata ja kierrättää.
  • Vastuullinen yhteistyökumppani: Ikea tekee eri maissa yhteistyötä lukuisten sosiaalisten yritysten kanssa, jotka tarjoavat kohtuullista toimeentuloa maiden paikallisille käsityöläisille ja parantaa näin erityisesti naisten asemaa. Vastuullisen liiketoiminnan kehittäminen johtaa syvällisempiin positiivisiin muutoksiin kuin hyväntekeväisyys, sillä se lisää paikallisten yrittäjien ja työntekijöiden itsenäistä asemaa.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Ikean pääkonttori sijaitsee Ruotsissa. Ikean viiden suomalaisen tavaratalon sekä yhden lähipisteen sijainnin voi tarkistaa tästä. Jokaisesta tavaratalosta klikattaessa avautuu sivu tarkkoine aukioloaikoineen. Voit tarkistaa samalta sivulta myös haluamasi ravintolan aamupala- ja Bistro-ajat sekä lasten leikkipaikan aukioloajat.