Ystävänpäivä tarjoukset ja tarjouslehti

Voimassa olevat tarjouslehdet

Ystävänpäivä - Jälleenmyyjät

Ystävänpäivä 

Ystävänpäivä on juhla, jota vietetään 14. helmikuuta Pyhän Valentinuksen päivänä. Kansainvälisesti juhla tunnetaan rakastavaisten päivänä, jolloin pariskunnat ja rakastuneet viettävät päivän yhdessä ja tunnustavat toisilleen rakkautta. Alun perin Antiikin roomalaiset juhlivat äitiyden suojelijaa ja avioliiton jumalatarta Junoa. Kristityille juhla on merkinnyt Valentinus pyhimyksen juhlimista. Samannimisiä pyhimyksiä on kaksi, jolloin ei tarkkaan tiedetä, kummalle pyhimykselle juhla on pyhitetty.

Suomessa ystävänpäivää vietetään nimensä mukaisesti ystävien kesken. Toki myös rakastavaiset antavat lahjoja toisilleen, mutta pääpaino on ystävien muistamisessa. Ystävänpäiväkortit, toivotukset ja leivokset ovat tyypillisiä lahjoja, joita ystävät lahjoittavat toisilleen. Itsetehdyt runot ja korttien askartelu kuuluvat osaksi ystävänpäivää. Ystävänpäivän vietto on uusi tapa Suomessa, eivätkä kaikki välttämättä huomioi tätä juhlaa. Se ilmestyi kalenteriin vasta 1980-luvun lopulla. Päivän tunnus on tietenkin rakkauden symboli, punainen sydän.

Ystävänpäiväostokset

Siitä huolimatta, että ystävänpäivän suurin lahja on viettää aikaa ystävien kanssa, meistä on ihanaa saada ystävät hyvälle mielelle pienillä yllätyksillä. Kauppahallit, tavaraketjut, kahvilat ja putiikit kuten Lidl, Tokmanni, K-citymarket tai S-market iloitsevat ystävänpäivästä ja mainostavat ystävänpäivätuotteitansa katalogeissaan sekä sisustavat liikkeitään sydänaiheisilla teemoilla. Ystävänpäivälahjaideoita löytyy sydänlakanoista leivontaresepteihin ja runoihin. Voit ilahduttaa ystävää myös aineettomilla elämyslahjoilla. Ostoksia ja inspiraatiota voi hakea myös internetistä. Muotiketjut, kuten Avon, Oriflame tekevät erikoiskampanjoitansa ystävänpäivän aikaan.

Ystävänpäivätarjoukset

Ystävänpäivänäkin voi tehdä upeita löytöjä, joten ole tarkkana ja hyödynnä tarjoukset. Osoitteesta Minun Tarjouslehteni voit selailla tarjouksia, tehdä ostoksia ja näin ilahduttaa ystävääsi!

Rakkaudentäyteistä ystävänpäivää!

Uusimmat tarjouslehdet