Joulu tarjoukset ja tarjouslehti

Ei voimassa olevia tarjouslehtiä

Joulu - Jälleenmyyjät

Joulu 

Joulu on kristillinen juhla, jolloin vietetään Jeesuksen syntymää ympäri maailmaa. Hänen syntymänsä sijoittuu 25. joulukuulle 200-luvun merkittävän teologin Hippolytos Roomalaisen mukaan. Suomen kielen sana ”joulu” on skandinaavinen sana, ja alun perin se viittasi keskitalven pakanalliseen juhlaan. Nykyään sillä on kristillinen merkitys. Jouluaika mielletään alkavan jouluaattona 24. joulukuuta ja päättyvän  loppiaisena 6. tammikuuta.

Joulu on monille suomalaisille vuoden odotetuin juhla. Sen lisäksi, että joulukoristeet ja –valot luovat juhlatunnelman, ne tuovat myös valoa ja iloa pimeänä vuodenaikana. Joulukuusi pystytetään niin toreille kuin ostoskeskuksiin. Kuusen voi koristella monella eri tapaa: koristenauhoilla ja –palloilla tai vaikka perinteisillä jouluherkuilla, kuten pipareilla. Perinneruoat joulupyhinä ovat kinkku, laatikot ja rosolli. Myös jälkiruoat, kuten piparit, riisipuuro ja suklaakonvehdit kuuluvat joulupöytään. Ehdoton joulujuoma on glögi, joka lämmittää mieltä ja kehoa, ja joka saa viimeisimmänkin arjen ahertajan joulumielelle. Joulu näkyy ja kuuluu koko maassa. Tunnetut joululaulut raikuvat kaupoissa ja ne ovat pullollaan jouluaiheisia tuotteita, tarjouksia ja lahjaideoita koko perheelle. Voi joulupukki, sinua odotetaan taas!

Jouluostokset

Kauppahallit ja tavaraketjut, kuten Lidl, Tokmanni, K-citymarket mainostavat joulun aikaan tuotteitansa katalogeissaan. Joululahjaideoita löytyy gourmet-ruoasta, kodintarvikkeisiin, vaatteisiin, sisustustekstiileihin, elektroniikkaan, urheiluvälineisiin, kosmetiikkaan ja leluihin. Voit tehdä ostoksia myös internetissä. Muotiketjut, kuten Zalando tekevät erikoiskampanjoitansa joulun aikaan.

Joulutarjoukset

Kannattaa varautua joulujärjestelyihin ajoissa. Alennukset saattavat alkaa jo ennen jouluaattoa, joten ole tarkkana ja hyödynnä tarjoukset. Osoitteesta Minun Tarjouslehteni voit selailla tarjouksia ja tehdä mahtavia löytöjä!

Hyvää joulua!

 

Uusimmat tarjouslehdet