Hong Kong - tarjoukset, myymalat, aukioloajat

TIETOJA HONG KONGISTA

Hong Kong Suomi Oy omistaa Suomessa 24 tavarataloa, joista ensimmäinen avattiin vuonna 1989. Lisäksi yritys omistaa laajan verkkokaupan.

Tavaratalojen tuotevalikoima vaihtelee 25 000 ja 35 000 tuotteen välillä kaudesta riippuen. Hong Kongista löytyvät esimerkiksi tuotteet kotiin, puutarhaan ja vapaa-ajan viettoon. Rautakauppa tarjoaa muun muassa kalustesarjoja, työkaluja, koristeita ja patsaita, multaa, joulukuusia, jouluvaloja, kalastus-, metsästys- ja veneilytarvikkeita, kosmetiikkaa, jalkineita, sisustustarvikkeita, tekstiileitä, elektroniikkaa, elintarvikkeita, eläintarvikkeita sekä auto- ja rakennustarvikkeita.

Ajankohtaiset tarjoukset voi katsoa erityisestä tarjouslehdestä. Lisää tietoa tuotevalikoimasta sekä tarjouksista löytyy Hong Kongin nettisivuilta https://www.hongkong.fi/fi. Sivuilta löytyy myös hyödyllisiä vinkkejä mm. puutarhan- ja kodinhoidon tiimoilta.

Liikkeitä löytyy useilta paikkakunnilta Kuopiosta ja Vaasasta sekä niiden eteläpuolelta, kuten Keravalta, Lahdesta, Espoosta ja Porista.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT HONG KONGISTA

  • Edulliset hinnat: Hong Kongin tuotteet ovat erittäin kilpailukykyisiä. Lisäksi liittymällä Klubiin asiakkaat saavat 10 prosentin alennuksen ensimmäisestä normaalihintaisesta ostoksesta. Vaihtuvien etujen lisäksi klubilaisille on olemassa pysyviä etuja.
  • Suomalaiset sekä kansainväliset merkkituotteet: Laadukkaita tuotteita löytyy moneen makuun.
  • Tuotearviot: Asiakkaiden on mahdollista kirjoittaa ja lukea muiden kirjoittamia arvioita Hong Kongin tuotteista verkkokaupassa. Arvosteluja on myös mahdollista kommentoida ja niistä voi tykätä. Tämä taas vaikuttaa arvostelijan näkyvyyteen sivustolla.
  • Mahdollisuus voittaa kilpailussa: Hong Kong järjestää kilpailuita, joissa voi voittaa rahapalkintoja. Katso tämänhetkiset kilpailut tästä.
  • Monet maksutavat: Verkkosivuilla asioidessaan asiakas voi valita lukuisten maksuvaihtoehtojen joukosta: suomalaisella verkkopankilla, luottokortilla tai Klarna Osamaksulla. Tilaukset on mahdollista maksaa osissa.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Yrityksen kotipaikka on Vantaalla, mutta yrityksellä on lukuisia liikkeitä muualla Suomessa. Aukioloajat riippuvat hieman paikkakunnasta. Tarkista lähin myymäläsi ja sen aukioloajat sekä poikkeusajat tästä.