Hong Kong myymälät ja aukioloajat

Hong Kong myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Hong Kong, mukaan lukien Hong Kong -liikkeiden sijainnit ja Hong Kong -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Hong Kong.


Hong Kong tarjoukset
Hong Kong - sijainnit

TIETOJA HONG KONGISTA

Hong Kong Suomi Oy omistaa Suomessa 24 tavarataloa, joista ensimmäinen avattiin vuonna 1989. Lisäksi yritys omistaa laajan verkkokaupan.

Tavaratalojen tuotevalikoima vaihtelee 25 000 ja 35 000 tuotteen välillä kaudesta riippuen. Hong Kongista löytyvät esimerkiksi tuotteet kotiin, puutarhaan ja vapaa-ajan viettoon. Rautakauppa tarjoaa muun muassa kalustesarjoja, työkaluja, koristeita ja patsaita, multaa, joulukuusia, jouluvaloja, kalastus-, metsästys- ja veneilytarvikkeita, kosmetiikkaa, jalkineita, sisustustarvikkeita, tekstiileitä, elektroniikkaa, elintarvikkeita, eläintarvikkeita sekä auto- ja rakennustarvikkeita.

Ajankohtaiset tarjoukset voi katsoa erityisestä tarjouslehdestä. Lisää tietoa tuotevalikoimasta sekä tarjouksista löytyy Hong Kongin nettisivuilta https://www.hongkong.fi/fi. Sivuilta löytyy myös hyödyllisiä vinkkejä mm. puutarhan- ja kodinhoidon tiimoilta.

Liikkeitä löytyy useilta paikkakunnilta Kuopiosta ja Vaasasta sekä niiden eteläpuolelta, kuten Keravalta, Lahdesta, Espoosta ja Porista.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT HONG KONGISTA

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Yrityksen kotipaikka on Vantaalla, mutta yrityksellä on lukuisia liikkeitä muualla Suomessa. Aukioloajat riippuvat hieman paikkakunnasta. Tarkista lähin myymäläsi ja sen aukioloajat sekä poikkeusajat tästä.

Tuotteet

Hong Kong-myymälät
Suosituimmat tarjouslehdet