Lataa puuttuvat tarjoukset

Hobby Hall myymälät ja aukioloajat

Hobby Hall myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Hobby Hall, mukaan lukien Hobby Hall -liikkeiden sijainnit ja Hobby Hall -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Hobby Hall.


Hobby Hall tarjoukset
Hobby Hall tarjoukset
Hobby Hall tarjoukset

TIETOJA HOBBY HALLISTA

Hobby Hall Suomi Oy on sisustukseen, kodinhoitoon ja vapaa-ajan tarvikkeisiin erikoistunut jälleenmyynnin verkkokauppa. Hobby Hall on toiminut Suomessa jo 1960-luvulta lähtien.

Tuotteistoon kuuluvat kalusteet, verhot ja muut kodintekstiilit, kodinkoneet, televisiot, puhelimet ja älylaitteet, saunatarvikkeet, vaatteet, kosmetiikkatuotteet, lastentarvikkeet, puutarhatarvikkeet, autotarvikkeet, sähkö- ja akkutyökalut, yms. Hobby Hallilla on monia välineitä vapaa-ajan viettoon sekä urheiluun. Tuotteisto kattaa myös terveyden huoltoon liittyvät tuotteet. Lisäksi tuotevalikoimaan tulee jatkuvasti hienoja uutuuksia.

Tilaa laatutuotteita helposti Hobby Hallin uudistuneilta verkkosivuilta osoitteesta https://www.hobbyhall.fi. Kanta-asiakaskortilla tilaukset ovat entistäkin edullisempia ja ajankohtaisia tarjouksia voi seurata myös yrityksen kuvastosta.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT HOBBYHALLISTA

  • Laaja tuotevalikoima: Hobby Hallista löytyy toimivia ratkaisuja eri kodinhoidon osa-alueisiin, kuten remontointiin, sisustamiseen ja puutarhanhoitoon. Lisäksi valikoima sisältää paljon elektroniikkatuotteita sekä vapaa-aikaan ja urheiluun liittyviä tuotteita, kuten urheilu- ja kalastusvälineitä. Lastenhoitoon liittyviä tuotteita on runsaasti: niihin kuuluvat esimerkiksi rattaat, lasten urheiluvälineet, lelut, turvaistuimet ja -kaukalot sekä koulutarvikkeet.
  • Tuntuvat alet: Yrityksellä on vaihtuvia tarjouksia ja tarjouseriä. Tarkista kuukauden alennuskoodi tästä linkistä. Lisäksi yhtiö on myynyt tuotteitaan alennushinnoin Kuusankosken outlet-myymälässä Kouvolan lähellä. Viimeinen myymälä on Tammistossa ja myymälän tuotteet myydään outlet-hinnoin. Loppuunmyyntituotteita on näkyvillä myös yrityksen verkkosivuilla.
  • Tehokas tuotehaku: Ostaminen on tehty helpoksi, sillä tuotteet on jaoteltu osa-alueittain ja niitä voi hakea myös tavaramerkkien mukaan.
  • Joustavat maksutavat ja ilmainen palautus: Hobby Hallin tuotteille on mahdollista saada enimmillään jopa 48-72 kuukautta maksuaikaa riippuen ostoksen arvosta ja asiakas saa itse päättää, kuinka paljon hän maksaa kuukaudessa. Maksun voi hoitaa verkkomaksuna tai korttimaksuna. Tuotteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Hobby Hallin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Kesäkuun 2019 loppuun mennessä yritys muuttuu täysin nettikaupaksi.