Gigantti - tarjouslehti ja uusimmat tarjoukset


Jos etsit verkosta liikkeen Gigantti mainoksia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät tuoreimmat liikkeen Gigantti tarjouslehdet, joiden avulla saat parhaat hinnat ja tarjoukset liikkeestä. Jos haluat säästää rahaa hyödyntäen liikkeen Gigantti viikoittaisia kuvastoja ja saada parhaat tarjoukset liikkeen Gigantti tarjouslehdistä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Voimassa olevat tarjouslehdet

Lähin
spinner

 Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.

 

Minkälaisia tarjouksia Gigantti tarjoaa?
Gigantti on tullut tunnetuksi erityisesti sen lukuisista alennuskampanjoistaan. Sillä on erilaisia vuosittaisia alekampanjoita, mutta tämän lisäksi se julkistaa viikoittain vaihtuvan tarjouslehden, joka pitää sisällään kunkin viikon alennuksessa olevat tuotteet. Tarjoukset ovat vaihtelevia ja toisinaan tarjolla on todella hyviäkin diilejä.
Gigantin tuotteet ovat usein alennuksessa, ja lisäksi tietotekniikkajätti alentaa tuotteiden hintoja myös kilpailijoiden hintojen mukaisesti. Gigantilla on myös erillinen outlet, josta on mahdollista selata esimerkiksi tuotteiden näytekappaleita ja tämän kautta on mahdollista tehdä todellisia löytöjä. Löydät kaikki eri tarjoukset Gigantin sivustolta osoitteesta https://www.gigantti.fi.
Jos hankintalistalla on uusi tv, tulevat Gigantin mainokset todennäköisesti tutuiksi. Hauskat ja helposti tunnistettavat tv-mainokset promoavat sekä Gigantin viikkotarjouksia, että kausikampanjoita. Gigantti on ollut myös omalta osaltaan tuomassa Black Friday -ostospäivää Suomeen. Black Friday sekä esimerkiksi erilaiset kesä- ja joulukampanjat ovat osa Gigantin vuosittaista tarjousvalikoimaa. Kesällä alennuksessa voi olla esimerkiksi ilmastointilaite tai mikroaaltouuni, kun talvella myydään paljon mm. televisioita.
Gigantti on osa suurempaa konsernia, johon kuuluu myös mm. Power. Jälleenmyyjien hinnat eivät kuitenkaan ole aina täysin samat, joten tämä kannattaa pitää mielessä.


Mistä tuotteista löydän alennuksia?
Erityisesti alennuksia on tarjolla niihin tuotteisiin, joiden vaihtuvuus on markkinoilla suurta. Esimerkiksi puhelimet ja televisiot ovat monesti Gigantissa tarjouksessa. Erityisesti voit löytää vanhasta mallistosta hyviä tarjouksia, jos markkinoille on tullut jo uusi versio kyseisestä tuotteesta.
Tarjouksessa on laajalti koko valikoiman läpi erilaisia tuotteita, niin viihde-elektroniikkaa kuin kodinkoneita. Tarjouslehdet on yleensä jaoteltu kategorioittain, ja löydät esimerkiksi puhelimet omasta kategoriastaan.

Gigantti-klubi
Gigantti tarjoaa kaikille jäsenille avoinna olevien tarjousten ohella myös oman klubinsa, johon liittyminen on täysin maksutonta. Gigantin klubiin liittyminen tuo mukanaan erilaisia tarjouksia, joista siihen kuulumattomat asiakkaat eivät pääse nauttimaan.
Lisäksi Gigantti-klubin kautta voit saada ennakko-osto-oikeuden alennusmyynteihin, jolloin pääset nappaamaan kirsikat kakun päältä ennen kuin tuotteet ehtivät loppumaan varastosta.

Gigantti-klubin kautta voit saada myös yhteistyötarjouksia erilaisten kumppaneiden, kuten Sanoman palveluihin. Löydät tarjouksia Ruutu-palveluun sekä Helsingin Sanomien tilaukseen. Nämäkin tarjoukset kuitenkin vaihtelevat, eikä tarjolla ole aina samat kampanjat.

Uusimmat tarjouslehdet

Jälleenmyyjät - elektroniikka ja kodinkoneet