Gigantti myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Gigantti, mukaan lukien Gigantti -liikkeiden sijainnit ja Gigantti -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Gigantti.


Gigantti tarjoukset
Gigantti tarjoukset
Gigantti tarjoukset

TIETOJA GIGANTISTA

Elektroniikka ja kodinkoneet ovat Gigantin tuotteiston kulmakiviä ja yritys on kyseisellä alalla Suomen johtava jälleenmyyjä. Gigantti kuuluu Elkjøp Nordic AS -konserniin, joka toimii Norjassa. Ensimmäinen Gigantti-myymälä Suomessa avattiin Tammistoon vuonna 1999.

Gigantista löytyy laaja valikoima muun muassa kameroita, puhelimia ja GPS-laitteita, tabletteja, tietokoneita, kodinkoneita, TV:itä, videoita, gaming-tarvikkeita, stereoita ja kuulokkeita. Tuotevalikoimaan kuuluu myös Epoq-keittiöt. Mahtavat viikkotarjoukset voi katsastaa Gigantin tarjouslehdestä.

Gigantilla on Suomessa 15 myymälää, mukaan lukien kaupungeissa kuten Vantaa, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä ja Oulu. Lisäksi Gigantilla on toimiva verkkokauppa, joka palvelee osoitteessa https://www.gigantti.fi.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT GIGANTISTA

  • Yksi markkinoiden parhaista vaihto- ja palautusoikeuksista: Yritys tarjoaa tuotteilleen runsaan 50 päivän palautusoikeuden, vaikka tuotetta olisi käytetty.
  • Päätähuimaavat Black Friday -tarjoukset: Vuoden suurin tarjoussesonki on joka vuosi marraskuussa. Tarjoustuotteita voi ostaa kaikista Suomen Gigantin myymälöistä sekä verkkokaupasta https://www.gigantti.fi. Gigantilla on myös Black Friday -tarjouksia yrityksille ja ne voi tarkistaa seuraavasta linkistä.
  • Alennuskoodit: Gigantin nettisivuilla on tietoa ajankohtaisista alennuskoodeista, jotka antavat monen kymmenen prosentin alen esimerkiksi tietokoneista. Tarkista, mitkä ovat tällä hetkellä huippuedulliset tuotteet tästä osoitteesta.
  • Vastuullisuus ja ympäristötietoisuus: Gigantti on Suomessa yksi merkittävimmistä sähkö- ja elektroniikkaromun vastaanottajista ja asiakkaat voivat tuoda tuotteitaan mihin tahansa Gigantin kierrätyspisteisiin. Kuljetusten optimointi ja myymälöiden energiatehokkuus kuuluvat myös yrityksen ympäristöystävälliseen politiikkaan.
  • Ekokotiinkuljetus: Tavallisten kotiinkuljetusten lisäksi pääkaupunkiseudulla tai Tampereella asuvilla asiakkailla on mahdollisuus saada kotiinkuljetus sähköautolla samaan hintaan kuin tavallinen kuljetus.
  • Käyttövalmiiksi asennus ja päivitys sekä asennuspalvelut: Asiakkaan omat tiedot voidaan asentaa uuteen laitteeseen niin, että se on toimenpiteiden jälkeen täysin käyttövalmis ja jotta asiakkaan on vaivatonta aloittaa sen käyttö. Gigantti tarjoaa myös mahdollisuuden kodinkoneiden asennukseen.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Yrityksen myymälöiden sijaintia voi hakea joko yrityksen sivuilla olevasta listasta, joka on jaoteltu lääneittäin tai muutamalla napsautuksella kartalta. Molemmat voi katsoa oheisesta linkistä. Myymälän valinnan jälkeen on mahdollista tarkistaa myös halutun myymälän aukioloajat, jotka on selkeästi jaoteltu viikonpäivien mukaan.