Elisa - tarjouslehti, myymälät ja aukioloajat

Elisa tarjoukset

Mistä löydän liikkeet

Lue lisää

Tietoa Elisasta

Elisa on suomalainen operaattori, jonka liiketoimintaan kuuluvat mobiiliverkkojen ja kiinteiden verkkojen rakentaminen ja ylläpito sekä liittymien, palveluiden ja tuotteiden ympärillä pyörivä kauppa. Elisa on yksi Suomen suosituimmista puhelimiin erikoistuneista liikkeistä.

Vuonna 1882 Helsingin puhelinyhdistyksenä perustettu Elisa on pörssilistattu yhtiö. Kuluttajapuolella sen myyntikohteina ovat niin liittymät ja puhelimet kuin erilaiset lisälaitteet ja palvelutkin.

Elisalla on omia myymälöitä sekä muiden yritysten tiloissa sijaitsevia myyntipisteitä ympäri Suomen. Myymälöitä on kymmenittäin, ja tietoa kunkin palveluvalikoimasta löytyy tästä. Yhtenä Suomen suosituimmista operaattoreista tarjoaa Elisa erittäin laajan valikoiman fyysisiä laitteita ja tuotteita.

Elisaan kuuluu myös Saunalahti, joka vielä muutama vuosi sitten tunnettiin erillisenä operaattoribrändinään. Nyt kaikki Elisan liittymät myydään saman nimen alla. Monet mieltävät Elisa-brändin ennen kaikkea pelkkien puhelinliittymien tarjoajaksi, mutta se on paljon muutakin. Seuraavaksi kerromme lisää yrityksen muista palveluista.

Elisan palvelut

Elisa tarjoaa runsaasti erilaisia palveluita digiasiakkailleen. Operaattorin tarjoamiin palveluihin kuuluvat netissä mm. seuraavat palvelut:

Elisan asiakaspalvelu palvelee asiakkaita sekä puhelimitse, sähköpostitse että nykyaikaisen live chatin kautta. Live chat -asiakaspalvelun kautta odotusajat ovat kaikkein lyhimmillään.

Minkälaisia liittymiä Elisa tarjoaa?

Yhtenä Suomen suurimmista operaattoreista on myös liittymien valikoima laaja. Elisan kotisivujen, https://elisa.fi, kautta löytyy tietoa kaikista eri liittymistä ja palveluista, joita on tarjolla.

Kun sivuston lataa auki, heti etusivulla odottavat eri kategoriat, joiden kautta on mahdollista selailla eri palveluita sekä liittymiä. Tarjolla on puhelinliittymiä, mobiililaajakaistaliittymiä sekä kiinteän laajakaistan liittymiä.

Liittymien hintatasot vaihtelevat, ja tarjolla on esimerkiksi erilaisin nopeuksin varusteltuja liittymiä. Eri paketeista on mahdollista valita sopiva liittymä sekä paljon että vähän puhuville. Internetin suurkäyttäjille on niin ikään omat vaihtoehtonsa.

Samasta paikasta löytyy myös linkit kauppaan sekä esimerkiksi Elisa Viihde -palveluun. Myös sähköposti ja muut palvelut löytyvät suoraan etusivun linkkien kautta.

Uusimmat tarjouslehdet
Jälleenmyyjät - muut