Bauhaus myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Bauhaus, mukaan lukien Bauhaus -liikkeiden sijainnit ja Bauhaus -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Bauhaus.


Bauhaus tarjoukset
Bauhaus tarjoukset
Bauhaus tarjoukset

TIETOJA BAUHAUS-YRITYKSESTÄ

Bauhaus on saksalainen rakennusalan yritys, jolla on yli viidenkymmenen vuoden kokemus alalta. Tästä rautakaupasta löytyy kattava valikoima rakennus- ja remontointitarvikkeita sekä tuotteita sisustamiseen, puutarhaan ja vapaa-ajan viettoon.

Tavarataloja on eri Euroopan maissa yhteensä yli 270 ja suomalaiset asiakkaat voivat valita viiden suomalaisen toimipisteen välillä, jotka palvelevat Vantaalla, Turussa (Raisiossa), Tampereella (Pirkkalassa), Espoossa ja Oulussa. Bauhaussilla on myös toimiva verkkokauppa https://www.bauhaus.fi, jota päivitetään jatkuvasti.

Bauhaussin laajaan valikoimaan kuuluu laadukkaita koneita, työkaluja, pesureita, imureita, työkalusalkkuja, tikkaita, työasuja, valaisimia, ovia, ikkunoita, lattiapäällysteitä, maaleja, tapetointitarvikkeita, puutarhatyövälineitä, kukkia, multaa, pöytiä, kaappeja, hyllyjä, veneilytarvikkeita ja paljon muuta.

MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT BAUHAUSSISTA

  • Kaikki kotiin, rakentamiseen ja remontoimiseen tarvittavat tuotteet löytyvät saman katon alta: koneet, työkalut, sisä- ja ulkokalusteet, maalit, tapetointitarvikkeet, kukat, multa, joulukuuset, jne.
  • Huimat tarjoukset: tarjouksia voi seurata myös yrityksen nettisivuilla ilmestyvästä tarjouslehdestä. Yritys tarjoaa ajoittain erityisiä alennuskoodeja esimerkiksi nettikaupasta ostetuille tuotteille.
  • Vaihtelevat tapahtumat ja kampanjat: Bauhaus järjestää usein erilaisia tapahtumia ja kampanjoita. Voit tutustua ajankohtaisiin tapahtumiin yrityksen nettisivuilla.
  • Kids Club-työpaja: ilmainen työpaja, jossa riittää puuhasteltavaa 4-12-vuotiaille lapsille. Ohjatuissa työpajoissa on tietty teema, jonka mukaan askarrellaan erilaisia esineitä. Katso seuraavat Kids Club -päivät ja -ajat oheisesta linkistä.
  • Räätälöidyt ratkaisut: asiakas voi suunnitella yhdessä asiantuntijan kanssa, millaisen Temal-keittiön hän haluaa ja koko projektin toteutus voidaan hoitaa alusta loppuun niin, että asiakkaalla on päätösvalta ilman, että hänen tarvitsee kuormittua käytännön toteutuksella haluamaansa enempää.
  • Kotimaiset tuotteet ja muotoilu: Bauhaussin Temal-keittiöt ja kiintokalusteet valmistetaan Suomessa ja tuotteet ovat enimmillään jopa 98 prosenttia kotimaista alkuperää.
  • Ideat ja vinkit: Bauhaussin nettisivuilta löytyy runsaasti käytännöllisiä vinkkejä ja ohjeita esimerkiksi työtasojen ja laminaattien asentamiseen. Myös avulias henkilökunta on aina valmiina auttamaan.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Tarkista yrityksen omilta nettisivuilta https://www.bauhaus.fi, mitkä ovat lähimmän myymäläsi aukioloajat. Tarkan sijainnin saat valitsemalla ”lisätietoja”, kun olet ensin valinnut sinua lähimmän tavaratalon kaupungin mukaan.