Asko myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Asko, mukaan lukien Asko -liikkeiden sijainnit ja Asko -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Asko.


Asko tarjoukset
Asko tarjoukset
Asko tarjoukset

TIETOJA ASKOSTA

Asko on sisustusalan yritys, joka tarjoaa tyylikkäitä kalusteita niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Myös astiat, matot ja muut tekstiilit kuuluvat yrityksen laajaan tuotevalikoimaan. Yrityksellä on vankka vuosikymmenien kokemus laatutuotteiden tarjonnasta.

Asko palvelee 35 myymälässä ympäri Suomea. Pääkaupunkiseudulla on kuusi myymälää, Tampereella kolme ja Turun seudulla kaksi. Loput myymälöistä ovat jakautuneet eri puolille Suomea ja niitä löytyy esimerkiksi Lahdesta ja Kokkolasta. Tämän lisäksi asiakkaat voivat tilata tuotteita kätevästi yrityksen verkkokaupasta https://www.asko.fi.

Kaikki Askon tuotteet sisältävät maksuttoman ostoturvavakuutuksen, joka on voimassa 180 päivän ajan. Lisäksi kaikkia Asko Bonnell® Dream -patjasarjan jenkkisänkyjä ja runkopatjoja koskee 12 viikon tyytyväisyystakuu.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT PITÄVÄT ASKOSTA

  • Laadukkaat huonekalut: Askosta löytyy joka makuun sopivat sohvat, sängyt, pöydät, tuolit, tasot, hyllystöt, kaapit, senkit, peilit, matot ja kodin tekstiilit.
  • Mahdollisuus kotiinkuljetukseen ja kasauspalveluun: Toimituskohtaista maksua voi tiedustella lähimmästä myymälästä tai yrityksen verkkosivuilta.
  • Joustava maksaminen: Mikäli asiakkaalla on K-Plussa Mastercard, hän voi jakaa ostoksensa 12-24 kuukauden eriin. Lisäksi hän saa K-Plussa Mastercardilla kaksinkertaiset plussapisteet. Kortin hankinta on maksutonta ja se on täysin vuosimaksuton. Korttia voi hakea netistä tai myymälästä.
  • Askon alet: Lukuisat tarjoukset ovat tarkasteltavissa yrityksen omilta nettisivuilta seuraavasta linkistä tai Askon mainoslehdestä. Tarjous- ja Outlet-tuotteisiin usein kuuluu mm. erilaisia mattoja. Askon kampanjoihin kuuluvat etupäivät, jolloin alennus joistakin tuotteista saattaa olla jopa 70%.
  • Sisustussuunnittelu: Asiakkaalla on mahdollisuus saada ammattimaista sisustussuunnitteluapua. Lisäksi myymälässä voi saada maksuttomasti vinkkejä ja ideointiapua. Hyviä sisustusideoita voi saada myös Askon online-kuvastosta.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Tarkat toimipisteiden sijainnit voit tarkistaa kaupungin mukaan tästä osoitteesta. Aukioloajat vaihtelevat hieman toimipisteen sijainnin mukaan, mutta ne on mainittu osoitteen yhteydessä. Samalta sivulta löytyy myös mahdolliset Happy Hours -ajat sekä myymälän puhelinnumero ja sähköposti.