Alko tarjoukset & tarjouslehti


Jos etsit verkosta liikkeen Alko mainoksia, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät tuoreimmat liikkeen Alko tarjouslehdet, joiden avulla saat parhaat hinnat ja tarjoukset liikkeestä. Jos haluat säästää rahaa hyödyntäen liikkeen Alko viikoittaisia kuvastoja ja saada parhaat tarjoukset liikkeen Alko tarjouslehdistä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Voimassa olevat tarjouslehdet

Valitse myymälä  
Tarjouslehdet eivät välttämättä koske kaikkia paikallisia liikkeitä.
 

Alkon tarjoukset ja kampanjat
Suomen monopoliyhtiö Alko vastaa ainoana toimijana väkevien alkoholijuomien sekä esimerkiksi väkevämmän viinin myynnistä kuluttajille. Sille ei kuitenkaan ole myönnetty lupaa tarjota varsinaisia tarjouksia tai alennuksia tuotteista. Eri firmat ja työpaikat ovat toisaalta kesäjuhla- ja pikkujoulusesongin saapuessa Alkon uskollisia asiakkaita, vaikka alennuksia ei olisikaan tarjolla.
Alko tarjoaa kuitenkin esimerkiksi kuukausittaisia erikoiseriä, joista asiakkaat voivat löytää harvinaisempia vaihtoehtoja mm. erilaisista viineistä. Alko saattaa toisinaan alentaa tiettyjen tuotteiden hintoja, mutta esimerkiksi viinit, viskit, punaviinit, kuohuviinit ja punssi ovat harvoin alennuksessa.
Alkon tuotteet eivät yleensä ole halvimmasta päästä, sillä Suomen korkea alkoholiveroprosentti asettaa hinnoille jo sellaiset rajoitteet, että Alkon olisi hankala myydä tuotteita nykyistä edullisemmin.
Alkon hinnasto on nähtävissä suoraan Alkon omalta verkkosivulta osoitteesta
https://www.alko.fi. Sivustolla esitellään kaikkien Alkojen valikoima, ja sivustolla on mahdollista tarkastella myös kunkin myymälän sen hetkistä varastotilannetta.

Alkon verkkokauppa
Alkon verkkokauppa esittelee kaikki tarjolla olevat tuotteet. Tämän lisäksi Alko esittelee esimerkiksi erilaisia vinkkejä viinien osalta. Tarjolla on usein erilaisia viinisuosituksia sekä erilaista sisältöä juomien valintaan.
Myymälöissä Alkon työntekijät voivat antaa omia suosituksiaan. Alkon myyjät koulutetaan asiantuntijoiksi juomavaihtoehdoissa. Mikäli et siis tiedä, mitä viiniä ostaisit, voit aina kysyä työntekijältä vinkkiä. Työntekijät osaavat vinkata sopivan juoman esimerkiksi ruokalajin mukaan.
Verkkokaupan kautta ei ole mahdollista tilata juomia esimerkiksi kotiin. Sen sijaan tuotteita on mahdollista tilata noudettavaksi Alkon myymälöihin. Järjestely on käytössä ennen kaikkea sen takia, että Alko pystyy luotettavasti varmentamaan tilauksen noutajan henkilöllisyyden. 
Toisin kuin esimerkiksi Super Alko, Alko ei voi myydä tuotteita verkossakaan varsinaisin alennuksin. Alennusten sijaan tarjolla voi kuitenkin olla erikoiseriä joistain tuotteista. Nämä tuotteet saattavat olla tarjolla vain rajoitetun ajan. Varsinaisia alennustuotteita nämä eivät siis ole, mutta eräänlaisia rajoitetun erän tuotteita kuitenkin.

Alkon hintataso
Alkon hintataso on korkeahko, mutta toisinaan sekin tarkastaa tuotteidensa hintoja. Tiettyjen tuotteiden hinnat saattavat kallistua, mutta hintoja saatetaan tarkistaa joskus myös toiseen suuntaan.

Erityisesti mietojen alkoholijuomien osalta Alkolla on nykyään kova kilpailu, joten näissä tuotteissa sillä ei ole enää varaa pyytää kovin paljoa markkinatasoa korkeampia hintoja. Mietojen juomien osalta hinnoittelu on myös hieman vapaampaa.

Uusimmat tarjouslehdet

Jälleenmyyjät - ruokakaupat