Alko myymälät ja aukioloajat

Täältä löydät kaikki tiedot, mitä meillä on liikkeestä Alko, mukaan lukien Alko -liikkeiden sijainnit ja Alko -liikkeiden yleisimmät aukioloajat. Minun Tarjouslehteni tarjoaa kaiken tarvitsemasi tiedon, kuten suosikkimyyjiesi liikkeiden sijainnit ja aukioloajat, mukaan lukien Alko.


Alko tarjoukset
Alko tarjoukset
Alko tarjoukset

TIETOJA ALKOSTA

Alko on alkoholijuomien myyntiin erikoistunut yritys, jolla on Suomessa alalla johtoasema. Yrityksellä on ollut yksinoikeus vahvempien alkoholijuomien myyntiin jo useiden vuosikymmenien ajan.

Alkolla on peräti 360 myymälää ja lisäksi noin 80 noutopistettä, jotka täydentävät myymäläverkostoa. Noutopisteistä asiakas voi hakea Alkon verkkokaupasta tilaamansa tuotteet. Alko-kaupan lisäksi noutopisteenä voi toimia jokin toinen paikkakuntalainen palveluyritys. Helsinki, Seinäjoki, Joensuu, Rovaniemi ovat muutamia esimerkkejä kaupungeista, joista löytyy useita Alkon myymälöitä.

Alkolla on kolme erilaista myymälätyyppiä. Lähimyymälä vastaa erityisesti paikalliseen kysyntään. Tarjontaan kuuluvat kestosuosikit ja lisäksi vaihtuvia kausituotteita. Erikoismyymälässä on edellistä laajempi valikoima ja tuotteisiin kuuluu myös harvinaisempia juomia. Myymäläketjun laajin valikoima on esillä huippumyymälöissä. Niissä järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia, joissa asiakkaat pääsevät aktiivisiksi osallistujiksi. Huippumyymälöitä löytyy seuraavista kaupungeista: Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Vaasa ja Oulu.

Koko Alkon tuotevalikoima on muutaman klikkauksen päässä. Alkon nettikaupasta https://www.alko.fi voi tilata mitä tahansa tuotteita lähimpään Alkon myymälään tai noutopisteeseen. Nettikaupasta haettaessa tuotteet voi rajata erilaisten kriteereiden, kuten esimerkiksi valmistusmaan tai juomille sopivan ruokatyypin mukaan. Myös hinnasto on selkeästi näkyvillä ja hakua voi mukauttaa omaan hintahaarukaan sopivaksi.

SYYT, MIKSI ASIAKKAAT TYKKÄÄVÄT ASIOIDA ALKOSSA

  • Maan kattavin valikoima: Kattava supervalikoima, joka käsittää yli 8500 tuotetta, sisältää puna- ja valkoviinit, roseeviinit, kuohuviinit, samppanjat, hanapakkaukset, oluet, siiderit, vodkat, viskit, juomasekoitukset, konjakit, rommit, ginit, liköörit, yms. Tarjolla on myös alkoholittomia vaihtoehtoja.
  • Vaivaton asiointi: Alkolla on laaja verkosto ja liikepaikat keskittyvät pääsääntöisesti kauppakeskuksiin ja palvelukeskittymiin. Asioinnin helppous on yksi Alkon keskeisistä tavoitteista.
  • Vihreys ja eettisyys: Alko tarjoaa myös laajan valikoiman juomia, joilla on erityissertifiointi. Niihin kuuluvat mm. nimikkeet luomu, vegaaninen, alkuviini, ympäristöystävällinen pakkaus, fair for life, for life, kosher ja Reilu kauppa.
  • Tuoteryhmien selkeä jaottelu: Ajankohtaiset teemat ovat selkeästi näkyvillä ja tilojen suunnittelussa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja.

SIJAINTI JA AUKIOLOAJAT

Myymälät ja noutopisteet palvelevat koko maan laajuisesti ja niitä voi hakea seuraavasta linkistä. Alkon myymäläverkosto näkyy myös kartalla, josta myymäläkohtaiset aukioloajat, tarkat osoitteet sekä myymäläkohtainen valikoima löytyvät helposti. Liikkeiden aukiolo vaihtelee myymäläkohtaisesti.