Äitienpäivä tarjoukset ja tarjouslehti

Katso tuoreimmat Äitienpäivä -tarjoukset täältä. Minun Tarjouslehteni tarjoaa parhaat alennukset ja tarjoukset tuotteista, jotka tarvitset Äitienpäivä -tapahtumaan. Meiltä löytyy parhaat suosikkibrändiesi tarjoukset, ja voimme auttaa sinua säästämään rahaa Äitienpäivä -tapahtumassa. Saat eniten irti Äitienpäivä -tapahtumasta Minun Tarjouslehteni -sivuston avulla.

Ei voimassa olevia tarjouslehtiä

Äitienpäivä - Jälleenmyyjät

Äitienpäivä 

Äitienpäivä on juhla, jota vietetään äitien kunniaksi. Juhlapäivä vaihtelee maittain, mutta Suomessa sitä vietetään aina toukokuun toisena sunnuntaina. Äitienpäivä on virallinen liputuspäivä.

Äitienpäivän vietto sai alkunsa Yhdysvalloista. Anna Jarvisen ehdotuksesta yhteiskunnassa oli otettava äitien asema enemmän huomioon lasten kasvatuksessa ja teollistumisessa. Ensimmäistä virallista äitienpäivää vietettiin Jarvisin kotikaupungissa Philadelphiassa 10. toukokuuta 1908.

Suomalaisissa perheissä lapset yhdessä isän kanssa hemmottelevat äitiä. Tyypilliset yllätykset äitille ovat aamiainen vuoteeseen, kukkakimppu, etenkin luonnossa kasvavat valkovuokot, suklaakonvehdit, lasten tekemät piirrustukset ja kortit. Myös kouluissa opettajien ohjeistuksella valmistaudutaan äitienpäivään. Lapset askartalevat äideilleen kortin tai kirjoitattavat runoja. Kotona äidille valmistetaan lounas sekä jälkiruoaksi kakku. Myös isoäitä muistetaan äitienpäivänä. On hyvin tavallista, että koko perhe kokoontuu syömään tai nauttivat brunssista. Monissa kahviloissa ja ravintoloissa järjestetään äitienpäivälounaita tai –brunsseja.


Äitienpäivän lahjavinkit

Kauppahallit, tavaraketjut, kahvilat ja putiikit kuten {store-1}, {store-2}, {store-3} tai {store-4} tahtovat juhlistaa kaikkia äitejä ja täten mainostavat lahjavinkkejä äideille katalogeissaan. Äitienpäivän lahjaideoita ovat kukkakimput, kortit, itseleivotut pullat, suklaarasiat, lämpimät villasukat, valokuva-albumi, lahjakortti, kylpyläviikonloppu, vaatteet ja korut. Voit ilahduttaa äitä myös aineettomilla elämyslahjoilla. Ostoksia ja inspiraatiota voi hakea myös internetistä. Muotiketjut, kuten {store-5}, {store-6} tekevät erikoiskampanjoitansa äitienpäivän aikaan.
 

Äitienpäivän tarjoukset

Äitienpäivänäkin voi tehdä upeita löytöjä, joten ole tarkkana ja hyödynnä tarjoukset. Osoitteesta {Web-domain} voit selailla tarjouksia, tehdä ostoksia ja näin ilahduttaa äitiäsi!

Ihanaa äitienpäivää!

Uusimmat tarjouslehdet